Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gépként kezel! Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gépként kezel! Miért?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom nemrég tart, de csak szex van köztünk egyikünk se akarja lekötni magát stb. mind1 hosszú.Az még hagyján h beszélgetni nem tudunk, mert az itt nem is fontos, de elmondtam neki h nem igazán tudok elmenni csak ritkán, és ha már jobban ismerem az illetőt, de ő nem h küzdene érte h vhogy sikerüljön, nem, ő teljesen úgy kezel mint egy gépet. Gyors előjáték, annál gyorsabb következmények. Nem várhatom el tőle h a lelki gondjaimmal foglalkozzon hiszem nem vagyunk együtt, de azért nő vagyok és nem vmi ringyó, aki minnél gyorsabban túl akar rajta lenni. Ennyire tahó lenne? Ennyire nem tartja fontosnak h nekem milyen?

Mikor megismerkedtünk nem így indult normálisan randiztunk stb. az első 2 szex isteni volt, azóta nem tudom mit gondoljak.

2009. jún. 1. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát, szerintem kényelmesen tudatosította magában h van neki akit d.ghat, és akkor minek foglalkozzon azzal, h a másiknak milyen, téged most kvázi guminőnek használ...ha csak a szexről szól, akkor miért nem lépsz le és keresel mást erre a célra, ha ezzel az illetővel sz.r? vagy ha számít hogy foglalkozzanak veled a szexben akkor keress egy normális kapcsolatot, ahol megbecsülnek...sok férfinek nem érték ha valakit úgy használhatnak mint egy kapcarongyot, amikor akar leakaszt a szögről, felhúz a f.rkára, majd vissza a szögre..de közben nem érdekelte mi lesz a ronggyal..remélem érted és megteszed a megfelelő lépéseket, mert ez a pasi csak a lyukat látja benned, amiben kiélheti a SAJÁT vágyait...

20/L

2009. jún. 1. 01:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ááá ezt nem hiszem el. komolyan nem értelek titeket, de minek jöttök ide ilyen dolgokkal panaszkodni meg azt kérdezni hogy miért?? a napnál is világosabb hogy úgy használ mint egy k*rvát, sőt még jobban is jár, mert fizetnie sem kell a szolgáltatásért, tehát ingyen k*rva vagy neki. és te ezt engeded neki. hát akkor meg miért tőlünk kérdezed hogy miért? csak azt lehet megtenni vkivel ami megenged hogy megtegyenek vele.
2009. jún. 1. 01:36
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Mi az, hogy nem tudod, hogy nem tudod mit gondolj róla? Sz*arba sem vesz. Minden szinten figyelmetlen veled. Bocs, hogy ezt mondom, de nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy így kihasználjon (még akkor is, ha szereted)!

26F

2009. jún. 1. 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, az előző vagyok...

Kérdésedre a válasz: Teljesen mindegy! Nem hiszem , hogy veled van a hiba. Bár nem ismerem szerintem egyikőtöket sem, de, ha valaki ezt teszi egy másik emberrel (pláne hosszú távon) akkor az egy igazi szemétláda.

2009. jún. 1. 01:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem már megválaszoltad a saját kérdésed. Amíg csak a szex miatt vagytok együtt ne várd tőle, hogy úgy kezeljen mint a párját vagy egy olyan nőt, akit oltalmazni kell és odafigyelni rá. Kihasznál téged és ezen nem lehet mit szépíteni. Szerintem hagyd a francba, mert ez hosszabb távon megöli a saját lelkedet. Nem tudom hány éves vagy, de én személy szerint nem hagynám, hogy így bánjanak velem.

Meg most komolyan, miért figyelne rád? Megkapja tőled, amit akar, te nem szólsz neki semmit, mert egyébként se beszélgettek. Ezt én nem tartom kapcsolatnak. Neki így jó, így kényelmes, hogy nem kell veled foglalkozni. Gondolj bele ki az, aki szív ebben a viszonyban?

Az elején már elrontottátok, amikor a randizgatásból hamar csak szex lett. Ez nem a szex és new york sorozat, ahhoz kicsit több bőrt kell növeszteni, hogy az ember kibírja az ilyesmit.

Én azt mondom neked rúgd ki a francba a pasast és keress egy olyat aki megérdemel, szeret, oltalmaz és odafigyel rád. Azzal az illetővel sokkal jobb lesz a szeretkezés, mint egy olyan pasival, aki csak kihasznál. Ha egy mód van rá ne tedd tönkre az életed.

2009. jún. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!