Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megmerjem tenni? Meg ha igen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmerjem tenni? Meg ha igen mit is kéne csinálnom, és hogyan? Szeretnék magabiztos lenni..

Figyelt kérdés

A lényeg az,hogy hát ma megujjazott a barátom először.És nagyon nagyon élveztem.Viszont nem tudom felfogni hogy ez nekik miért is olyan jó :D hogy mi olyan élvezetes:D jójó tudom az örömszerzés bla bla de akkor is..

Na és hát az a lényeg,hogy szeretnék én is örömet szerezni neki:) Gondoltam először arra,hogy "kiverem" neki aztán/ vagy orálisan kielégítem,de lehet hogy nem lennék még kész rá.De lehet hogy mégis...Meg ha igen,akkor hogy csináljam?milyen ritmusban?satöbbi,légyszi segítsetek:( köszönöm:)

2009. máj. 31. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__87..

az pedig rajtad múlik, hogy felkészülltnek érzed-e magad!

2009. máj. 31. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

simogadt neki nacin keresztül aztán ha látod hogy tetszik neki meg érzed is te is magabiztosabb leszel hidd el, aztán gatyán keresztül aztán vedd le róla és úgy.szerintem elégítsd ki orálisan nagyon jó érzés neked is haszereted őt

16/L

2009. máj. 31. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha mélyről jön ez az érzés, akkor csináld csak, ne kényszerből. Nyalogatod, szívogatod, puszilgatod. Magadtól is tudni fogod. A vágy irányít majd. Ha nincs vágy, akkor ne csináld, mert nem vagy rá kész.
2009. máj. 31. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha bizonytalan vagy, akkor kérd meg, hogy kicsit vezesse a kezed, és mutassa meg Neked, hogyan esik jól neki. Így biztosan hamar belejössz, és nem lesz egyikőtöknek sem kellemetlen. Az orális kielégítést szerintem hagyd későbbre, amíg nem vagy kész rá addig ne tedd meg, rossz élmény lesz az első. Ha majd úgy érzed, hogy kész vagy rá, csak akkor tedd meg. Nálunk azt hiszem fél év telt el addig. A barátod biztosan megérti, hogy még "bele kell rázódnod" a dologba, és segíteni fog :) Az enyém is így tette. Egyáltalán nem csinált ügyet belőle:)

Remélem segítettem!

20/L

2009. máj. 31. 22:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!