Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ti az összes partneret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti az összes partneretekre emlékeztek, azokra is akiket nem kaptatok meg?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de kíváncsi vagyok, mert van egy srác, akit szeretek....és egyszer majdnem lefeküdtünk,de megzavartak. Arra lennék kíváncsi hogy emlékszik e rám.....azután összefutottunk párszor,mindig nézett engem...de mégis megszakadt a kapcsolat.
2009. máj. 31. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi azt honnan tudjuk, hogy emlékszik-e még rád?
2009. máj. 31. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés értelmetlen. Ha nem emlékszünk valakire, akkor nem tudjuk, hogy volt, vagyis nem tudjuk, hogy nem emlékszünk :D
2009. máj. 31. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
akire vágytam, mindre emléxem.. és ne gondolod hogy ez olyan jó. :)
2009. máj. 31. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Tuti emlékszik rád, ha már ennyire közel kerültetek egymáshoz (ha csak nem volt esetleg annyira részeg, hogy totális filmszakadás legyen)! :D Amúgy sztem szégyelli magát vmi miatt, lehet pont amiatt, hogy nem sikerült nyélbe ütnie a dolgot... Próbálj te kezdeményezni, ha még mindig érdekel! :)
2009. máj. 31. 15:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!