Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egy átlagos pénisz? Az enyém kb.16 cm. Az milyennek számít?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 13:29
4/12 A kérdező kommentje:
32/168/60 vagyok
2009. máj. 31. 13:34
5/12 anonim 

válasza:

Az átlag 13 cm!
Nem tudom, kik és miért szórakoznak állandóan más méretekkel.
6/12 anonim 

válasza:

Szerintem nincs baj a méretével. De ha leborotválod látszatra azzal is nagyobbnak tűnik.
7/12 anonim 

válasza:

az átlagos péniszméret a férfiaknál pont 16-16,5 centi. szóval a tiéd átlagosnak számít.
8/12 anonim 

válasza:

Nem értem ki találta ki ezt az átlag 16 cm-t, de ez nem így van.
Keletieknek (Ázsiaiaknak) az átlag 10-11 cm, európaiaknak 11-17cm (térségtől függően), Afrikában és Amerikában 16-20cm az átlag. Magyarországon 12-14 cm az átlag.
9/12 anonim 

válasza:

Magyarország nem Európában van mi? :D
utánanéztem a dolognak itt az igazság:
Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8,5 cm
Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm
10/12 anonim 

válasza:

Azt írta Európához, hogy térségtől függően, idióta...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!