Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi szex előtt milyen beöntés kell? hogy végzitek el a műveletet?

ja csak úgy értettem hogy szerintem az anál ennyit nem ér meg. persze mindenkinek szive-joga, ha egy csaj bevállalja ezt akkor hajrá.
konkrétan én nem tartom jónak, meg se próbálnám rávenni barátnőmet análra, főleg ha ilyeneket kellene előtte csinálnia.
nade jó szórakozást :)

Án is a barátnőmmel a tusolós módszert választottuk.nem undorító ha igazán fontosabk vagytok...sőt..nagyon is tetszett neki hogy nem hagytam magára mikor kimosta magát.A wc-s résznél persze kijöttem de az összes többit együtt...
VIGYÁZAT
Akár halálos kimenetelő is lehet ha túl hideg a víz...vagy nagy a nyomás.Ezért nem ajánlatos ez a módszer.Nem játék a dolog,rá lehet akár gugin is keresni ahol hosszas mindent megmagyarázó leírást is találhat az ember

Az anális szex előtt másfél-kettő órával kell egy vagy több öblítést végrehajtani, mert a bélhám a beöntéssel föloldott tartalmat visszasűriti ennyi idő alatt a fölsőbb szakaszokon is. Ehhez, ha lehet, szerezzünk be ehhez egy tartályos beöntőszettet...
Patikákban kapható 1500-2000forint
Ne használjunk zuhanyt, mert veszélyes, tú nagy a nyomás, és erős a vízsugár, ingadozik a víz hőmérséklete. Kidurranhat a vastagbelünk, és a vízsugár fölsértheti a finom végbélhámot, az ingadozó víz, ha hideg akkor szívbénulást okozhat a vátesz reflex, és ha forró, akkor meg leégeti a végbélhámot.
Ne haszmáljunk labdacsot, körtefecskendőt, stb, mert nem higiénikusak, nehezen tisztíthatók, és kényelmetlenek...
Figyelem az anális ingerlés mindig székelési ingert generál. Ha nincs széklet, akkor is olyasmi érzés alakul.

Fontos továbbá, hogy ez lehet éppen az előjáték része is, mi több a víz ürítése közben, akár lehet masszírozni a hölgy végbelét... Nem föltétlen része ez a szadó-mazó játékoknak, mi több a beöntés önmagában is lehet élvezete
(Rata B. Daniel)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!