Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Popsi szex előtt milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsi szex előtt milyen beöntés kell? hogy végzitek el a műveletet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
elég hogyha fürdés előtt vagy után letekered a zuhanyrózsa fejét, beállítasz egy kellemes, se nem túl hideg, se nem túl meleg hőfokot, és egy nem túl erős sugarat(hogyha felfelé tartod, olyan 3-4 cm magasságra szökjön fel maximum a víz). Utána a lyukhoz illeszted, és addig forgatod mindenféle irányba a sugarat, amíg azt nem érzed, h pontosan a lyukba megy a víz és már nem folyik el mellette...addig engeded a fenekedbe, ameddig még nem kellemetlen, ezt te szabod meg magadnak. Után kiszállsz a kádból, rácsüccsensz a wc-re és vársz, amíg az utolsó cseppig ki nem folyik a víz. (vigyázz, mert van olyan, hogy percekig nem jön és utána újból megindul). Attól függően, hogy az első öblítés után mennyire volt tiszta a víz, ami kijött, ismételd meg. Anyiszor, amíg nem nagyon zavaros vagy barnás a víz, amit kiengedsz.
2009. máj. 31. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
fujj. ez már nagyon durván erőltetett!
2009. máj. 31. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ja, és még valami..nem tudom első popsiszex lesz e...de a síkosító nagyon fontos, nem elég a nyálatok... tudom, mert én marha 4-5 kudarcélmény után jöttem erre rá, de azóta nagyon szeretem :)
2009. máj. 31. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
13:49: miért, te hogy csinálnád? :) ez a legegyszerűbb módszer...van, aki tényleg túlerőlteti...saját beöntőberendezést vásárol meg mittudomén, csak azt nem értem minek
2009. máj. 31. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

ja csak úgy értettem hogy szerintem az anál ennyit nem ér meg. persze mindenkinek szive-joga, ha egy csaj bevállalja ezt akkor hajrá.

konkrétan én nem tartom jónak, meg se próbálnám rávenni barátnőmet análra, főleg ha ilyeneket kellene előtte csinálnia.

nade jó szórakozást :)

2009. máj. 31. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
először furcsának tűnik minden, ami új :) de ha kipróbálni nem kerül semmibe, és abba lehet hagyni, ha nem jó...van, akinek bejön és csinálja később, van, akinek nem jön be...mellesleg a beöntés, amit leírtam, nem kellemetlen egy cseppet sem...nagyon jóleső érzés marad utána, az a kellemes tisztaság és üresség érzés...egészségügyi szempontból is hasznos, nem részletezem miért, mert hosszú lenne,majd nézz utána, ha érdekel :)
2009. máj. 31. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez a beöntéses dolog egy hülyeség szerintem. Ha előtte 2 órával elmész wc-re semmi nem lesz ott. Mi állandóan így csináljuk és eddig semmi kellemetlen dolog nem volt.
2009. máj. 31. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Án is a barátnőmmel a tusolós módszert választottuk.nem undorító ha igazán fontosabk vagytok...sőt..nagyon is tetszett neki hogy nem hagytam magára mikor kimosta magát.A wc-s résznél persze kijöttem de az összes többit együtt...

VIGYÁZAT

Akár halálos kimenetelő is lehet ha túl hideg a víz...vagy nagy a nyomás.Ezért nem ajánlatos ez a módszer.Nem játék a dolog,rá lehet akár gugin is keresni ahol hosszas mindent megmagyarázó leírást is találhat az ember

2009. jún. 1. 00:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az anális szex előtt másfél-kettő órával kell egy vagy több öblítést végrehajtani, mert a bélhám a beöntéssel föloldott tartalmat visszasűriti ennyi idő alatt a fölsőbb szakaszokon is. Ehhez, ha lehet, szerezzünk be ehhez egy tartályos beöntőszettet...

Patikákban kapható 1500-2000forint

Ne használjunk zuhanyt, mert veszélyes, tú nagy a nyomás, és erős a vízsugár, ingadozik a víz hőmérséklete. Kidurranhat a vastagbelünk, és a vízsugár fölsértheti a finom végbélhámot, az ingadozó víz, ha hideg akkor szívbénulást okozhat a vátesz reflex, és ha forró, akkor meg leégeti a végbélhámot.

Ne haszmáljunk labdacsot, körtefecskendőt, stb, mert nem higiénikusak, nehezen tisztíthatók, és kényelmetlenek...

Figyelem az anális ingerlés mindig székelési ingert generál. Ha nincs széklet, akkor is olyasmi érzés alakul.

2009. nov. 3. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Fontos továbbá, hogy ez lehet éppen az előjáték része is, mi több a víz ürítése közben, akár lehet masszírozni a hölgy végbelét... Nem föltétlen része ez a szadó-mazó játékoknak, mi több a beöntés önmagában is lehet élvezete

(Rata B. Daniel)

2009. nov. 3. 11:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!