Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor térjünk vissza az óvszerre?
Figyelt kérdés
A barátommal mindig is óvszerrel védekeztünk, aztán 2 hónapja szedem a tablettát, és legutóbb óvszer nélkül hagytam, hogy belémhatoljon. Egy kicsit mozogtunk, ingereltük egymást, és kb 1 perc múlva elment!!! Azt mondta, hogy ez neki túl jó!! De én félek, hogy akkor mindig így lesz, és én szinte meg sem érzek semmit. Szerintetek térjünk vissza a gumira?? Vagy mit tanácsoltok? Köszi a válaszokat!!2009. máj. 31. 13:13
1/5 anonim 

válasza:

Ha gumi akk minek tabi? Ha tabi akk minek gumi? Probaljon kicsit a baratod megküdzeni a eredmenyert..
2/5 anonim 

válasza:

2 menet is belefér :d vagy nem? :D
3/5 anonim 

válasza:

Előtte máshogy, mondjuk kézzel vagy szájjal légítsd ki a barátodat, talán úgy jobb lesz!
4/5 A kérdező kommentje:
Már nem akartuk volna használni a gumit, én ragaszkodtam hozzá, hogy 2 hónapig a tabi kezdetétől számítva ne menjen el bennem, mert féltem a gyerektől, és így a biztosabb. Szóval nem akarunk mi mindig tablettát meg óvszert is használni!! De nem ez a lényeg! Hanem, hogy fog e ez változni, vagy sem? Ha előtte kielégítem máshogy, akkor kb egy óráig nem akarja majd a szexet,utána meg ugyanott vagyunk, ahol eddig. Ő nem bir egymás után több menetet, ezt is szeretném még fejleszteni...de nem is nagyon merek neki ilyesmiket mondani, mert félek, hogy akkor csak rosszabb lesz. :S Szóval mit tanácsoltok?? És köszi az eddigi válaszolóknak is!!
2009. máj. 31. 13:48
5/5 anonim 

válasza:

Idővel majd megszokja a "jót".Aztán egyre tovább bírja majd.Szerintem ne térjetek vissza az óvszerre,legyél kicsit türelmesebb.Vagy az aktus előtt kényeztessen téged orálisan,hogy neked is jó legyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!