Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasival/nővel feküdtetek le eddig? és hány évesek vagytok? Mindről tudnak a szüleitek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:23
21/25 anonim 

válasza:

Én ismerek egy csajt(18éves), aki 32 pasival feküdt már le(ő legalábbis ezt mondja). És még büszke is rá... Hát tényleg hányinger... És ennek ellenére is van jó pár csávó, aki teljesen be van rá indulva! Na ez még nagyobb hányinger... Sok fiúnak mindegy, csak lyuk legyen és qrvás, hogy lehessen mellette feszíteni... :S
23/25 anonim 

válasza:

26éves nő vagyok és 3pasival. A harmadik a férjem már. Anyuéknak egyiket sem mondtam, nem szokásom bejelenteni, de 2ről tudnak egy meg egyéjszakás volt.
24/25 anonim 

válasza:

en 16 eves vagyok es egy fiuval fekudtem le,(a mostani baratom az)anyu tudja,es meg 9nap es egyevesek leszunk a baratommal
25/25 anonim 

válasza:

14éves, 2× barátommal, +sok petting + sokszor bnőmmel, mrt bi. vagyok.. szüleim nem tudják 1iket se, br sztem sejtik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!