Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Punciba vagy popsiba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciba vagy popsiba?

Figyelt kérdés
Kort én nemet írjatok légyszi a válaszhoz.
2009. máj. 31. 01:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Punciba. Vagy pofiba.

24/F

2009. máj. 31. 13:49
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindenkinek a maga dolga, hogy hogy szereti. Én speciel élvezem mindekettöt.
2009. máj. 31. 14:18
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
igen, nyilván a szexuális szokásai mindenkinek a privát ügye, csináljanak amit akarnak amíg élvezik. én csak úgy megjegyzem, h azt nem értem soha, hogy ha egy fiú tudja hogy a barátnőjének bárhogyan fáj vagy kellemetlen a szex akkor miért szereti még is úgy csinálni?? O_o úgy értem, még ha csak néha csinálják is, de hogyan tudja bárki úgy élvezni a szeretkezést hogy tudja hogy a párjának nem jó (még akkor is ha a párja engedi is)? ezt simán nem tudom én felfogni. én barátom soha semmi olyat nem csinálna szexben ami nekem nem jó. minek, ha akkor úgyse tudná élvezni?? ugyanúgy én sem akarnék soha semmi olyat amit a barátom nem szeret. szóval nem értem hogy lehet úgy szeretkezni hogy az egyik fél nem élvezi és akkor ez által a másik sem. így maximum megerőszakolni lehet vkit, vagy hagyni magát megerőszakolni vkinek, dehát normális kapcsolatban sztem ilyen nincs.
2009. máj. 31. 23:00
 24/31 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem mindkettő nagyon jó érzés.. Hogy melyik a jobb.. arról asszem vitatkozhatnánk, de van egy olyan érzésem, hogy a többség a puncira szavazna :D

Nekem mindkettő tetszik (: Még ha anál ritkábban lehet is..

16L

2009. jún. 1. 00:10
 25/31 anonim ***** válasza:
53%

Én azt nem értem miért kellett mindenkit lepontozni?!

Én továbbra is a punci mellett döntök. Kipróbáltam popsiba is, de nekem nagyon fájt mindig. Pedig én szeretném ha jó lenne, de sajnos nekem ez nem adatott meg...

Különben barátom szerinte undorító, szóval legalább amiatt nem kell stresszelnem, hogy ő akarja én meg nem tehetem meg.

továbbra is 19/lány.

2009. jún. 1. 01:20
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

A 23:00-ás nagyon jól eltalálta a lényeget!

Bizony én mindig úgy éreztem utána hogy testileg és lelkileg is megerőszakolt akit szeretek

2009. jún. 1. 09:15
 27/31 anonim válasza:
86%
28 L vagyok. Nálunk én voltam a kiváncsi, egy korábbi kapcsolatomban. Megkérdeztem, kipróbálná-e. Belement, zavarban voltunk, de nagyon-nagyon lassan csináltuk, sok sikosítóval, közben folyamatosan izgatott, és akkorát élveztem, hogy még 5 perc múlva is remegtem. Amint elmentem, már nem volt olyan kellemes, akkor szóltam, azonnal abbahagytuk, és ő elment punciba, míg én létrejöttem az extázisból. Fantasztikus volt, és utána is sokszor csináltuk, kivétel nélkül mindig jó volt. Tehát a legtöbb a partneren múlik. A férjemnek csak megemlítettem, azt mondta, távol áll tőle a dolog, és én ezt a hozzáállást is maximálisan elfogadom. De élménynek fantasztikus volt.
2009. jún. 1. 14:48
 28/31 radon ***** válasza:
55%

14:48-nak nagyon igaza van. Mi viszonylag gyakran csináljuk kb. 10 csak punciba szexre jut egy popsiba. De akkor is vegyesen, tehát punci után a popsiban élvezek el. Mindkettőnknek bejön. Sok türelem és idő kell hozzá, hogy igazán élvezetes legyen. Szerintem itt azért nyert a "puncipárt" ilyen nagy arányban, mert az internet használat sajátossága miatt inkább a fiatalok nyilvánítanak véleményt. Mondjuk kb. 22 éves korom előtt én sem tudtam elképzelni, bár szerettem volna, de nem erőltettem és egyszer csak...

41/F

2009. jún. 9. 15:13
 29/31 anonim ***** válasza:
79%
Popsiba,,,ez egyertelmu,,,en azt elvezem igazan,,,nekem tobbet van popsiba szexem mint punciba,,,es hatalmasakat elvezek,,,imadom,,,,puszi 26 eves lany,10 eve szexelek,abbol az elmult ket eve szinte csak popsiba,,,ha csak tehetem,,,puszi nektek,,,
2011. márc. 8. 20:05
 30/31 anonim válasza:
egyértelmüen a PUNCIBA ;)
2011. márc. 25. 23:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!