Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnöm azért szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm azért szexel sötétben, mert szégyelli a testét? Ha már a ruhát kezdjük el leszedni magunkról egyböl húzza le a villanyt!

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 20:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Próbálj egy gyertyát gyújtani az olyan félhomályt ad. Látni is és nem is :)
2009. máj. 30. 20:30
 2/14 A kérdező kommentje:
de nem egy fiatal lány ö , már lassan 30 éves lesz !!!
2009. máj. 30. 20:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Írjatok !!!
2009. máj. 30. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:
vagy tán butaságot kérdeztem ??
2009. máj. 30. 20:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Kösszi !!!!!!!!!
2009. máj. 30. 20:39
 6/14 anonim válasza:
100%

Nem kérdeztél butaságot. Én nő vagyok, szal pontosan tudom, hogy mit érez a párod.

Lehet, hogy ő nincs magával megelégedve, és emiatt nem akarja, hogy lássad.

Mond neki, hogy téged izgatna, ha látnád, meg olyannak szereted amilyen, és nem csak amikor ruha van rajta.

Te ugyanúgy szereted ruha nélkül is, és ruhában is, sőt.

De ha már láttad pl fürdeni a fürdőben, vagy öltözni reggel, akkor lehet, hogy csak szimplán a szexben nem szereti a fényt.

2009. máj. 30. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Számára romantikusabb a szex sötétben! Én is ilyen vagyok! Fürödtem már együtt a párommal, járkálok előtte meztelenül de ha szeretkezésre kerül a sor feszélyezve érzem magam fényben, számomra romantikusabb és kellemesebb sötétben. Én is lehúzatom a redőnyt illetve lekapcsolom a villanyt! Nappal úgy hogy azért szűrődjön be egy is sejtelmes fény, és lássam a párom, éjszaka pedig csak az érintésekre hagyatkozunk :D
2009. máj. 30. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

Sötétben szex? Hol éltek a XIX. században???

Legalább egy gyertyát gyújtsatok már könyörgöm!!!

Az meg milyen lehet, sötétben?! Nem értem, ti nem szeretitek látni egymást és egymás reakcióit???? A szerelemben ez szerintem így működne!

De természetesen nyugodtan pontozzon le minden sötétben szexelő!:D

23 éves molett lány!

2009. máj. 30. 22:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Érezni is lehet egymás reakcióit! És számomra az izgatóbb, mint egy lehet megjátszott arc.
2009. máj. 30. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Ha igazán szereted és ISMERED is a párod, akkor nem játszhatja és nem is karja megjátszani magát előtted!

Enni is lehet csukott szemmel! Akkor miért nem teszed azt?! De nem mindegy, hogy érzed a szádban az étel ízét és érzed az illatát, de nem látod milyen gyönyörűen terül el a tányérodon!!!

2009. máj. 30. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!