Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első együttlét? Senki sem élvezte?

Figyelt kérdés
Sokfélét olvastam és hallottam már, hogy kinek milyen az első szexuális együttlét. Én azok közé tartoztam, akinek nem fájt és nem is vérzett utána. Arra lennék kíváncsi, hogy az első tényleg nem élvezetes senki számára? Mert én már a vége felé éreztem valamit ami jó volt:) 18/L
2009. máj. 30. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Izgultam rettenetesen. :) Nem fájt, s csak utána tusolás közben véreztem egy nagyon picit. 22/L
2009. máj. 30. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon fájt, és véreztem is eléggé. Meg az utána következő 4-5 is.

27/L

2009. máj. 30. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a 2 véglet létezik! Nekem fájt az elején és véreztem is, de a végére mégis élveztem fizikailag is. És (lehet hülyén hangzik), de nekem is és a barátomnak is tetszett, hogy véreztem picit, mert így annyira látszott, hogy ő az első, meg biztosan tudom, hogy mi az ábra a szűzhártyával:) Szóval nem a fájdalomtól meg a vértől függ. Én így is maximálisan élveztem:)
2009. máj. 30. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem fájt..nem véreztem..viszont élveztem. ;)
2009. máj. 30. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájt és még utána is pár alkalommal de nem véreztem..
2009. máj. 30. 21:40
 6/9 anonim válasza:
Nekem csak egy kicsit fájt, és nem is véreztem, viszont eléggé zavarban voltam végig, ezért nem is élveztem igazán. Persze, én nagyon tapasztalatlan voltam akkor.
2009. máj. 30. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem véreztem, de nem volt épp kellemes, fizikailag...

Enyhe fájdalmat éreztem talán, de minden alkalommal egyre jobb és jobb lett.

Viszont nekem lelkileg és egyébként is, eddigi életem legnagyobb élménye volt!!!

2009. máj. 30. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
én nem véreztem + nemis fájt... és nagyon élveztem...(:
2009. máj. 31. 14:06
 9/9 anonim válasza:
Hát nekem az első nagyon fájt:S mondtam is a barátomnak hogy hagyja abba egy kicsit..:S Vérezni csak egy kicsit véreztem...de am a végére jó lett minden:)
2009. jún. 15. 16:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!