Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szük a lyukam és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szük a lyukam és nem tudja senki elvesziteni a szüzességem ez mért van?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és tényleg szép vonzo vagyok denem tudom lehet hogy nagyon félek lehet hogy nem nem tudom nem tudja egyik fiu sem elvesziteni a szüzeségem mert szinte olyan mintha nem lenne lyukam nagyon kicsi még az ujjam sem fér bele még tampon sem fér bele komolyan lehet hogy nem tudnak rendesen felizgatni nem tudom tényleg adjatok tanácsot kérlek köszike
2009. máj. 30. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez kamu...

18 éves vagy és nem jött meg? (nem használsz tampont)

18 évesen még nem látott nőgyógyász?

Érdekes...

Ez egy "buta" oldal, sok "buta" válasszal!

Nőgyógyász!!!

2009. máj. 31. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:

23:24-es vagyok

Utoló válaszoló!

Attól, hogy nem használ tampont, attól még megjött Neki, gondolom, csak betétet kell használjon, mert a tampon nem fér be!

És nődoki valószínüleg nem látta még, mert eddig nem volt nemi kapcsolata, így nem tartotta fontosnak, hogy elmenjen!

2009. máj. 31. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves 19:53-as:

Néha elég kevés egy betét...sőt, tampon mellé is ajánlatos használni. Egyébként tamponból létezik nagyon-nagyon kis méretű is. És nem utolsó sorban - férfi létemre - tisztában vagyok azzal, hogy egy olyan kislánynak, nőnek illik (de legalábbis ajánlatos) nőgyógyászhoz fordulni legalább az első menzesze után, ezt követően meg legalább évente egyszer...

Persze kinek mire van igénye?!

2009. máj. 31. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok én is - fiú létemre - azzal, hogy illik nődokihoz járni. De sok olyan nő van, aki nem tartja fontosnak, hogy nőgyógyászhoz menjen, még nemi kapcsolat után sem!

Lehet, hogy a kérdező csak betétet használt, mert nem sikerült felhelyezni a tampont, de csak mostanra tudatosult benne, hogy probléma van! Attól még nem azt jelenti, hogy nem jött meg a menzesze. :)

2009. máj. 31. 23:25
 15/17 A kérdező kommentje:
olvasd el rendesen a kérédst attol még hogy megjöt a menstruáciom nem kel hogy tampont hordjak értelemszerü hogy librest hordokDDDD mert nem fér be egy tampon még alegkisebb sem szoval megjött a menstruáciom csakmint mondtam az a bajom hogy tul szük a lyukam de már megvana gond be fogják mettszeni a lyukam és ugy joh lesz de köszönök minden választ arra voltam kiváncsihogy fáj e a bemetszés semmi másra puszi
2009. jún. 1. 13:10
 16/17 A kérdező kommentje:
igen igen igen megjött csakmondom az a baj hogy nagyon szük a lyukam
2009. jún. 1. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:
mi volt? fájt?
2011. aug. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!