Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hármas szexnek számít-e az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexnek számít-e az, amit csináltunk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 14:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de a rendszer az apróbetűs beillesztése előtt mentett!

Íme a kimaradt magyarázat:

Feleségem rám erőltette, hogy a barátom bevonásával szeretkezzünk. A foglalkozást a fiú már a gondolattól álló szerszámával kezdte, de egy kis baleset történt. Fütyije már egy-két húzástól elsült. Úgy alakultak a dolgok, hogy az újrakezdés elmaradt. Ezt a megkezdett valamit minek lehet minősíteni? Gyanítom, hogy a barátom 22 évesen még szűz és feleségemé volt az első női kéz a farka életében. Most szűz a barátom vagy nem? Elmondható-e, hogy szexuális kapcsolatba kerültek? (A fiúnak ugyanis aktusok alatt előforduló magömléshez és orgazmushoz juttatta.) (Szerencsétlennek viszont semmi egyéb kapcsolata nem volt. Még meg sem csókolta, és hozzá sem ért a testéhez.) És mivel jelen voltam, ez hármas szexuális kapcsolat lehetett.(?)

2009. máj. 30. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mert ahogy értelmeztem te jelen voltál csak, és úgy vettem le, hogy részt nem vettél benne. De javíts ki ha tévedek. :) Meg a feleséged csak kézzel elégítette ki, ami még nem számít szexnek szerintem, mert nem hatolt belé.
2009. máj. 30. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
...márint nem hatolt belé a barátod. (bocsi a végéről ez lemaradt)
2009. máj. 30. 15:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Mivel az, hogy mi nekiálljunk a barátom előtt szeretkezni, nagyon furán hatott volna, így az én farkamat is csak kiverte. (Mert az is ágaskodot ám!)
2009. máj. 30. 15:10
 5/16 A kérdező kommentje:
természetesen két t-vel ágaskodott
2009. máj. 30. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem titok, milyen érzés volt, amikor a feleséged megfogta a barátod farkát? És amikor az a szerszám elsűlt?
2009. máj. 30. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
hát...szerintem beszélned kéne a feleséged fejével mert ez nekem nagyon furcsa, hogy valaki ilyet kérjen élete párjától...én is kipróbáltam volna hármasban a szexet, addig, amíg nem volt szerelmem, aki már a vőlegényem...és nem tudom elképzelni, hogy rajta kívül bárki más hozzám nyúljon, vagy én nyúljak máshoz, még akkor sem, ha ő ott van és "engedélyezi"....nekem ez nagyon természetellenes....vagy én vagyok prűd? (20/L)
2009. máj. 30. 15:56
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Azért téged is foglalkoztatnak ilyen dolgok, egyébként nem böngésznéd a szerelem, szex, szexualitás rovatot!

Megmondom én úgy csöppenek bele ebbe a levelezésbe, mint Pilátus a Krédóba. Egy hármas metróval kapcsolatos kérdést pötyögtem be a Gooogle-ban, s erre "csatornára" irnyított, s ha már megláttam ezt az érdekes kérdést, kinyitottam.

2009. máj. 30. 16:13
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

OK, kedves 15:56-os 20 éves lány!

Elfogadjuk az ellenérzésedet, és tiszteletben tartjuk. De a kérdező kérdésére is tudsz válaszolni, hogy valóban hármas szex volt-e és, hogy most a fiú a női kéztől történő elélvezés után szűz-e vagy nem?

2009. máj. 30. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
igen, tudok válaszolni, de azt hittem, ezt ki lehet venni a szavaimból... onnantól kezdve, hogy a felesége hozzáért a pasashoz, az már nemi kontaktus...nem mondom, hogy szex, mert szex alatt mindenki mást ért, valaki csak a behatolást, valaki mindent...és mivel harmadik félként ott volt a férje, passzívan részt vett a játékban, ergo ez egy nagyon kezdetleges hármas szex volt, de az volt... egy férfi pedig nem veszíti el a szüzességét annyitól, hogy kiveri valaki a farkát...ennyi erővel már a 12 éves kisfiúk sem szüzek... a szüzesség elvesztése az első behatolás, mindkét fél részéről
2009. máj. 30. 16:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!