Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem madj a helyzetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem madj a helyzetet?

Figyelt kérdés
Ma együtt alszunk a bnőmmel, és már 2 hete nem szexeltünk. Mondanom sem kell mennyire kívánom. A multhéten összekaptunk azért mert nagyon kívántam és letámadtam, puszilagttam, csókolgattam de semmi, besem indult rám, mondván hogy most nincs megfürödve:S Emiatt balhéztunk is egy kicsit, mert elég érdekes hogy csókolgatom az eroén zónáit vagy 5 percen keresztül és csak ennyit tud rá mondani, de már lényegtelen mert elmúlt és megbeszéltük. Ma viszont hasfájása van, és félek hogy megint összefogunk kapni amiatt mint az előző héten.:( Pedig nagyon kívánatos egy csaj és már nagyon kivagyok rá éhezve:$ Sztetek hogyan kezeljem a helyzetet? Ne kezdeményezzek?
2009. máj. 30. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha fáj a hasa lehet,hogy megfog jönni neki,nem? És ha igen,akkor ne erőszakoskodj,a nők olyankor "ingerlékenyebbek" és érzékenyebbek is. Ha nem akarsz vele összeveszni,akkor ha elutasít,ne kapd fel a vizet,csak higgadtan kérdezd meg,hogy mi a baja,fáj e valami,veled van e a baj/a kapcsolatotokkal? Lehet valami családi/sulis vagy egyéb lelki gondja van ami miatt nem tud ellazulni. Ha szereted és nem csak a szex miatt vagy vele,akkor kibírsz még pár napot,míg rendbe jön a lány:)

Egyébként hány évesek vagytok?Mióta vagytok együtt,mert ez is fontos lehet?!

2009. máj. 30. 13:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Gyomorrontása van, már lassan 2 éve vagyunk együtt.
2009. máj. 30. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha gyomorrontása van,elhiszem,ha nem akarja ma.Akkor viszont,mondjuk vigyél vmi jó kis filmet,popcorn és mondd el neki,hogy nem akarod erőltetni ezt a dolgot,inkább pihenjen és majd máskor,ha jól lesz szexeltek!:D

Szerintem örülne a bnőd ha így mennél oda,hogy nem erőlteted a dolgot...

2009. máj. 30. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a fürdés miatt kapta fel a vizet, hanem éppen nem volt szőrtelenítve. Én legalább is néha tudok így reagálni, de nem tudom mióta éltek nemi életet, ez inkább az elején adhat okot "szorongásra"
2009. máj. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!