Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves fiu vagyok, a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiu vagyok, a lány 15. Volt már hogy ő kielégitett engem szájjal, én is őt és már egyszer meg is ujjaztam, nagyon élvezte, és én is! Megkérdezte, hogy amugy van-e óvszerem, és amugy van is, megi mondtam neki!?

Figyelt kérdés
És még szűz vagyok,és ő is,és nem tudom,hogy melyik pózba kéne vele kezdeni... ő is szűz még...tudom hogy óvszert mindig használjak,és mielőtt elélvezek vegyem ki a farkam a biztonság kedvéért.misszionáris póz jó elsőnek?vagy lovaglós,hogy ő irányitson?és előtte kiverjem,hogy tovább birjam?Srácok,csajok,ti hogy készültetek az elsőre,milyen pózokban,és egyeltalán lehet erre készülni hogy szuper élvezetet adjak a csajnak?:PKöszi a válaszokat előre is!:)
2009. máj. 30. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hű..te nagyon izgulsz, sztem ne stresszelj ennyire! Majd jön ahogy jön, lehet hogy fájni fog a lánynak, ezért annyi póz még az elsőnél nem nagyon jöhet majd szóba, de a misszionáris póz kezdésnek jó, úgy gondolom!
2009. máj. 30. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A misszionáris póz jó elsőnek,de ha óvszert haszáltok és nem vadultok be nem valószínű hogy kiszakadna az óvszer,hogy idő közben ki kellene venni.De ha ti ettől nyugodtabbak vagytok,akkor tedd azt amit írtál:)És nyugi,ne izgulj annyira!
2009. máj. 30. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

nem kell ennyire túlspilázni, jön az majd magától, alakul ahogy alakul

egyébként ha már orálisan kielégített akkor már nem vagy szűz

óvszer: ha még sosem hazsnáltál óvszert, akkor érdemes előszőr magadon gyakorolni, hogy kell felrakni, és máris nem a csaj előtt bénázol

16 éves vagy, teljesítősképességed határtalan :) szal ne verd ki előtte, ha el is folysz az anyag a gumiban marad, simán lehet folytatni, de ha úgy látod a csaj még nincs a csúscson, kis szüneteket is ebiktathatsz, ezt egyedül is tudod gyakorolni, maszturbáláskor

a missz. jó elsőre, ha elfáradtál, és a farkad még bírja, meg a csaj is :) akkor még mindig beleülhet

ami még előfordulhat, a nagy izgalom miatt, nem leszel elég kemény, a csaj meg szűk, nem elég nedves, szal előfordulhat, hogy nem jön össze, akkor semmiképpen ne gondold azt, hogy impotens vagy, neked ez nem megy, itt a világvége, fogd fel lazán, mással is előfordul, főleg ha izgul, fáradt, stresszes a meló, stb (izgulni lehet később is, idősebben si)

sok szerencsét

2009. máj. 30. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Lifestyle vagy Durex, és nem fog kiszakadni

jól kell felvenni

igazából ezt is lehet otthon próbálgatni, meg azt, hogy melyik gumit szereted

vegyél egy 12-es Lifestyle packot, meg pár durex-et, enm lesz olcsó, de célért mindnt

ja és volt még az a kérdés, hogy ki kell-e venni

nem kell kivenni

2009. máj. 30. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
11:30-as : attól hogy vkit orálisan kielégítettek még szűz az illető.
2009. máj. 30. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:

1744

ezen aztán vitatkozhatnánk napestig

2009. jún. 1. 02:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!