Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyek azok a szavak amelyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a szavak amelyek nagyon felizgathatnak egy lányt. És van annak valami jelentősége hogy csókolózás közben néha picit "nyög", vagy hogy a kezemet odateszi a mellére?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem szavakkal kell felizgatni..:) vagy lehet azzaliss..de tégy is értee h feliguljon..nyúlj finoman a bugyijába..vagy ilyesmi.:)
2009. máj. 29. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
csókolgasd a nyakát... arra mindenki gerjed ;)
2009. máj. 29. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Hogy milyen szavak az izgatóak,az eléggé függ a helyzettől,a pár hangulatától.

Én utoljára attól indultam be nagyon,amikor a páromat kézzel akartam kielégíteni,és ő nagyon aranyosan,és szenvedélyesen azt mondta hogy "d*gni akarlak"

Csók közben én is kicsiket nyögök,ha már nagyon kívánom,és nem csak a mellemre teszem a kezét:)

2009. máj. 29. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:

:D köszönöm az eddigi válaszokat :) Hasznosak :)

Am ha benyúlnék a nadrágjába/bugyijába és kivenné a kezem akkor az nagyon ciki lenne ?

2009. máj. 29. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem fogja kivenniii..a kezed a bugyijából.:) mert hidd el h ő is élvezni fogja h a kezed ott van benne..:) (1. válaszadó) :)
2009. máj. 29. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Ohh köszi :)
2009. máj. 29. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
neköszönd..:) örülök h segíthettem..:)
2009. máj. 29. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

az egyetlen amit soha se mondj neki, szeirntem az az hogy: "Kapj be"

mert ettől sokan kibuknak beleértve én is :)

amúgy ha becézgeted valami kis virgonc dologgal annak örülhet :P

2009. máj. 29. 19:53
 9/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nagyon kívánod, ez tuti használ.
2009. máj. 30. 21:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!