Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől izgulnak fel nagyon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől izgulnak fel nagyon a férfiak? Mármint szóban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem simogatás, meg tapi, hanem milyen szavak, mondatok, célzások azok amikenek nem tudnak ellenállni. Főleg középkorú férfiakra gondolok. Ha pl az orális dolgot felhozom, attól begerjed?
2009. máj. 29. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod neki,hogy "képzeld el,hogy egy trópusi szigeten vagyunk csak mi ketten.Fexünk a forró homokban és..." a többit a fantáziádra bízom.Mond el ,hogy mit csinálnál vele részletezve.És persze figyelj,hogy búgó hangon mond és néha nyögj is közben.Erre biztos begerjed.
2009. máj. 29. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
.. Vagy kiröhög.
2009. máj. 29. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
a másodiknak: kösz nagyon értelmes, és hasznos a válaszod. jobb dolgod nincs?
2009. máj. 29. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, majd mindjárt itt megkérdezem.
2009. máj. 29. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is jó az első válaszadó ötlete. Én is ilyenekkel szoktam felhúzni.
2009. máj. 29. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne bántsd a második hozzászólót. Ilyen korban az ember már helyén kezeli a dolgogat és ez a búgj és nyögj dolog tényleg inkább nevetséges és túlzó! Az eleje azért nem! :) tehát igenis izgató ha beszélsz mindenféléről ugyanis nagyon jól el tudjuk képzelni el dolgot és arra bizony reagál a szervezet, mert ugye a szex a fejben dől el! :) Sőt, mégjobb, ha olyan dolgokról beszélsz vele amit lehet, hogy ki sem akarsz/mernél próbálni (pl. többes szex ilyesmi) csak hangsúlyozottan fantáziálás szintjén beszélgess vele erről.

A pasik ugyanis meg vannak róla győződve, hogy a nők prűdek és nem is akarnak a misszionárius pózon túl tudni bármiről is. Ha akad egy nő aki gátlástalanul beszél mindenféle szexuális vágyakról hát az tutti beindító dolog! Ja, és középkorú férfi vagyok :)

2009. máj. 29. 17:13
 7/8 werte ***** válasza:
100%
nem feltétlen jó azelső ember válasza. Vannak viztuális emberkék-akiknél már bőven sok ez a tengerpartos sztori, másoknak ki kell egészíteni egy-egy mozdulattal, megsimogatod a combját, vagy gyengéden megmarkolod ott, esetleg megpuszilod a nyakát. Néha 1 tett többet ér ezer szónál!
2009. máj. 29. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindent felfoghtam, megértettem. De én főleg arra lennék kiváncsi, ghogy milyen szavak hoznak lázba egy férfit, miközben nekikezdünk.
2009. máj. 29. 19:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!