Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! A barátnőm csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A barátnőm csak miattam hangoskodik, vagy tényleg jó neki?

Figyelt kérdés

A szerelmeskedést a kezdeti simi meg csókolózás után orális kényeztetéssel szoktam kezdeni. Ezt asszem nagyon szereti a párom és rendszerint el is élvez - ami engem nagyon feldob! :) Utána szoktunk csak a "rendes" szexre térni és ami érdekes, hogy bár már megvolt az orgazmusa még ilyenkor is végig nyög, sikongat. Igaz már csak úgy engedi ha benne vagyok, és a csiklójához nem érhetek már... Lehet, hogy tényleg élvezi, és jó neki, vagy csak miattam csinál úgy??

Nekünk fiúknak másképp van, nekem idő kell az orgazmus után a folytatáshoz.

2009. máj. 29. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg tényleg jó neki, legalábbis lehetséges az hogy jó legyen neki. Az is lehet hogy csak a dolog hevében sikongat, de én simán el tudom képzelni hogy élvezi, mert a hüvelyi G-pont viszonylag független a csiklótól.

17/L

2009. máj. 29. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekünk lányoknak elég fél perc szünet is. És nekem az elsö orgazmus után a folytatás sokkal intenzívebb érzés szokott lenni, szóval simán élvezheti ennyire.
2009. máj. 29. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Benne van az is,hogy a vége fele megjátssza a dolgokat,de szerintem inkább nézz utána a többszörös orgazmusnak :)

A nőknek nem kellenek félórák,hogy újra neki kezdhessék a dolgot egy orgazmus után. :)

2009. máj. 29. 14:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! ez a többszörös orgazmus új nekem. gyakori dolog? hogy lehet tudatosan elérni?
2009. máj. 29. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a csikló és a hüvely két külön dolog... Nálunk is úgy van, hogy először kézzel/nyelvvel elvisz a csúcsra, utána szeretkezünk, és nagyon is élvezem! Eszméletlen jó érzés, ahogy a hüvelyemben ki-be mozog. Sőt, ahogy elélvezek csikló által, még jobban kívánom a folytatást, hogy a hüvelyemben is érezhessem őt.És hangosan nyögök, sikongatok, mert nagyon-nagyon élvezem.

Ne haragudj, de kicsit éretlennek tűnsz, amiért azt gondolod, csak miattad hangoskodik, és azért, mert csikló által elment, a hüvelyi dolgokat már nem is élvezheti...

2009. máj. 29. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

javítás:

első "Nálunk" = nőknél...

második "Nálunk" = páromnál és nálam.

2009. máj. 29. 14:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Jó, nem túl sok barátnőm volt az igaz, de eddig ha 1x jó volt nekik vagy összebújtunk vagy beszélgettünk vagy aludtunk. Nem akartak folytatást... Most meg felőle csinálhatnám órákig is akár ha bírom :) Szóval kíváncsi lettem, hogy azért ilyen-e mert szeret és azt akarja, hogy én is élvezzem vele, vagy tényleg tud folyamatosan jó lenni neki? Egyik se baj, csak kíváncsi vagyok :)
2009. máj. 29. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kérdeztem már a barátnőmet, hogy orgazmus után tényleg ennyire élvezi-e még, vagy mi van, és azt mondta, hogy élvezi. Nekünk fiúknak nehéz ezt elképzelni, de ez van :)
2009. máj. 29. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
csinálj egy terhességi tesztet és megtod a választ
2009. máj. 29. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
jajj bocs ezt nem ide akartam ugrál a gép ne hari
2009. máj. 29. 14:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!