Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon hangos vagyok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hangos vagyok szex közben! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 vagyok lány, barátom 19! Aztmondta h őt nem zavarja hogy nagyon hangos vagyok, mert ő sem a leghalkabb, de néha zavaró mert a szüleim a másik szobában vannak...és hát...szerintem simán áthallani és elég furcsa lenne ha hallanák:) probáltam már h visszaveszem a hangot de ha nem tudom magambpl kiadni a szex sem olyan... mit tehetnék? van valaki ebben a helyzetben?
2009. máj. 29. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig is így csináltad, mikor otthol voltak, akkor vagy nem hallották vagy nem zavarta őket... annyira:D.

Így viszont semmi gond sincs. Élvezd:)

2009. máj. 29. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nincs kizárva, h már feltették itt (vagy egymásnak) a kérdést: hogyan hozzuk a lányunk tudomására, hogy kínosan érint bennünk:)
2009. máj. 29. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanebbe a helyzetbe vagyok. Nekem a két kisgyermekem miatt kell a hangomat visszafognom. Szörnyű, nem? De azért próbáld meg, mert igy mindenkinek könnyebb lesz.

Egyszer meghallották a szüleim, nem bántottak érte, de azért ciki volt, mikor szóvá tették. Azóta vigyázok erre.

2009. máj. 29. 13:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Én pasi létemre azt mondom ne csinálj semmit, mert nemhogy nem zavar, de egyenesen felizgat és nagyon beindulok tőle! :) Nem tudjátok inkább akkor csinálni, amikor nincs otthon senki? Vagy máshol ahol kettesben lehettek? nem jó dolog, ha az ember nem tudja elengedni magát és később, ha már van saját helyed, szobátok, albérlet ez nem is gond. Szóval kár lenne amiatt, hogy a hangerőre figyelsz frusztrációt, szorongást beépíteni a szexuális együttlétbe.
2009. máj. 29. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Hangosabban kell a zenét hallgatni közben, vagy be kell kapcsolni a TV-t.
2009. máj. 29. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Én is hangos vagyok :D Reménykedem,hogy szüleim vagy esetleg barátom szülei nem szoktak hallani :D Még nem kaptam tőlük visszajelzést :D Viszont barátom szereti,bár néha próbálja befogni a számat,nehogy meghalljanak a szülők,de attól meg (mint ahogy te is írtad) a szex nem olyan jó :D Szerintem add ki a hangokat, vagy harapj rá a párnára :D Vagy keressetek olyan időpontokat a szexre mikor a szülők nincsenek otthon,vagy nem másik szobában tartózkodnak:) Esetleg a barátodnál csináljátok.
2009. máj. 29. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha ha ha!!! Engedtessék meg a másik olalt is....Nekem a lányomék szekszelnek a másik szobában!!! Ienkor felhangosítjuk a tv-t, és egymásra fordulunk. Utána egymás karjaiban pihegve elbeszélgetünk, hogy anno vajon minket is ugyanúgy hallottak az Ősök? Ja, és hogy telik az idő: nemrégen a lányunk még karonüllő volt, ma meg fa..onüllő...
2009. máj. 29. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Előzővagyok !Ne zavartassátok magatokat, legfeljebb az ősök is lezavarnak egy numerát. Nagyon izgi tud lenni, tapasztalat.
2009. máj. 29. 15:07
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
Ismét előző! Sztem még örülnek is, hogy a lányuknak legalább orgazmusa van, tehát nem egy önző semmirevaló a vejkójelölt...
2009. máj. 29. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Fúrd a fejedet a párnába, ha ennyire zavar, hogy hangos vagy. Ez lejjebb veszi a hangerőt! :)
2009. máj. 29. 17:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!