Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket is zavar ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavar ha a párotok a korábbi barátairól mesél?

Figyelt kérdés
Nagyon jól meg vagyunk a barátnőmmel, de ha valahogy szóba kerülnek a korábii kapcsolatai, vagy hogy milyen volt a szex a korábbi barátaival rögtön féltékenységet érzek és nagyon zavar. Tudom, hogy értelmetlen az egész, mert most velem van és az ágyban is nagyon jól megértjük egymást, de mégis rosszul érzem magam ilyenkor. Ezzel más is van így van csak én vagyok ilyen hülye?
2009. máj. 29. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az én bnőm is (ritkán de )szokott a volt kapcsolatairól beszélni és engem picit zavar.. :S nem féltékeny leszek mert am sem vagyok féltékeny típus, de kicsit úgy hülyén érzem magam, olyan mintha felmerülne bennem egy kérdés h "érdekel ez engem?" , bár ugyanakkor örülök néha ,h megosztja velem a tapasztalatait mert legalább tudom ,h mit nem kéne tennem vele :P de inkább ne beszéljen róluk :D
2009. máj. 29. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
A korábbi partnerekkel szerzett szexuális tapasztalatokról soha nem szabad beszélni a párunknak, ez alap. Az ilyesmit elég, ha az érintett tudja.
2009. máj. 29. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én már megtanultam,és nem kérdezösködök az exei után,és én sem mesélek. Ebböl sértödések alakulnak ki mindig. Csak az a baj,hogy ö szokott kérdezösködni,és ha nem akarok válaszolni akkor duzzog,mint egy gyerek,amig nem válaszolok. :) Utána meg azért duzzog,mert válaszoltam...majd rájön,hogy semmi értelme az exekröl beszélgetni!! Ja,és ha a barátnöd magától hozza fel,szerintem mondd neki nyugodtan,hogy ne beszéljen róla,mert zavar!
2009. máj. 29. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok. Én magamtól nem beszélek a volt kapcsolataimról. Nekem az volt furcsa, hogy a mostani barátom többször kérdezget a volt kapcsolataimról. Például a leginkább az érdekli, hogy hány kapcsolatom volt. Sose válaszoltam egyenesen, mert azt se akarom hogy túl soknak tűnjön neki, azt se hogy kevésnek. Az övéiről, a volt házasságáról nem nagyon beszél, csak minimálisan. Engem ez alapból nem zavar, mert nem olyan hangsúllyal vagy összefüggésben beszél róluk. Persze, ha áradozna, hogy milyen jó volt ez vagy az, az már zavarna és azt hiszem ott is hagynám. Szexuális téren csak olyan vonatkozásban említem meg magamtól az előéletemet, hogy jé, ez milyen jó meg izgi, én még ilyet nem tapasztaltam :)

Egyébként meg lehet mondani egyenesen a barátnődnek, hogy ne beszéljen az előző barátairól. Ha tényleg érdekled, akkor ezt tiszteletben tartja. Egyébként pedig addig is figyelhetnél, hogy miket mesél, mert nagyon sok mindent le lehet szűrni abból, hogy valaki hogy viselkedett az előző kapcsolataiban.

2009. máj. 29. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is nö vagyok, és nekem a párom korábbi kapcsolatai zavarnak. Nem csak amikor beszél róla, hanem mikor eszembe jut is. Féltékenységét magába fojtó típus vagyok.
2009. máj. 29. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez elég furcsa helyzet, mert pl, ha meg-megemlegeti, az még oké, de azért ha már tényleg olyan érzést kellt az emberben, hogy az nekem rosszul esik, akkor az igenis zavar.

Nem baj, ha beszélgetünk az exünkről, de azért mértékkel.

Ha nagyon zavar, és rosszul esik, szólj neki, biztos megérti.

2009. máj. 29. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem arról van szó, hogy sokszor szóba kerül,de engem ahogy egyikőtök írta is, már az is zavar, ha eszébe jutnak valamiről. De ezekszerint ezzel sokan vagyunk így.:)
2009. máj. 29. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Amikor én felhozom a paromnak az exeket, az csak azert van, mert vmilyen sztorit mesélek, vagy szidom vagy nevetek rajtuk h milyen hülyék voltak. ne aggodj. 19, l
2009. máj. 29. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ha beszélgetek egy lánnyal (akár csak msn-en) és mondja hogy előző kapcsi meg most ért véget meg miegymás.. hát nem tudom, de olyan rossz érzés. Talán mert nekem 21/F létemre még nem volt senkim, így ő "tapasztaltabb", mint én, vagy nem is tudom miért, de nem jó érzés nekem ez.
2009. máj. 29. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Én például rohadt ideges leszek bármikor szóbakerül bármelyik ex! nem is akarok hallani róluk! ettől olyan dűhrohamot tudok kapni hogy nem is igaz. Nem vagy egyedül!
2009. máj. 29. 17:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!