Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fel van helyezve a tampon, akkor lehet attól szeretkezni?
Háááát....éppenséggel lehet csak nem ajánlott.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán lehet kényelmes. Sőt még fájdalmas is lehet ha a partnered esetleg durva és kicsit az átlagosnál nagyobb a szerszáma.
Arról nem is beszélve, hogy ha bent van a tampon akkor arra következtetek, hogy éppen "megvan".
Nos ilyenkor nem igazán egészséges és kissé "undorító".
Nagyon sok nő van, aki akkor kívánja legjobban a szexet, mikor megvan neki, szóval nincs olyan hogy "kibírható az a pár nap".
A tampont mindenképp ki kell venni, gondolom nem szeretne senki úgy rohanni az ügyeletre hétvégén. Egyébként bármilyen pózban össze lehet vérezni az ágyat / asztalt / akármit, megoldás egy erre rendszeresített törölköző, vagy bármi ami elég vastag és nedvszívó.
Azt a pár napot igenis, hogy ki lehet bírni szex nélkül! Egészségtelen (sokkal nagyobb a fertőzés esélye stb)és undorító is olyankor szexelni, amikor megvan!
Én semmmiképp nem csinálnám - pedig én is nagyon szeretek együtt lenni a férjemmel, és igénylem is...de nem ilyenkor.
Egyébként a Bibliában is benne van, hogy ilyenkor ne...
ezen a bibliáson beszartam. xDDD
én már a pokolra jutnék mert a bibliában az is benne van h ne szexelj házasság előtt, meg hát sok más jó dolog..xDD
tamponnal ne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!