Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miben nyilvánul meg a szexéhsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nyilvánul meg a szexéhségetek? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Dugnék. :)
2009. máj. 29. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nekem most nincsen kapcsolatom. Néha rámjön egy olyan érzés, hogy semmi nem érdekel csak az, hogy olyan helyre menjek, ahol csajt lehet felszedni. Általában valamilyen szórakozóhely lesz belőle. Ilyenkor még hétfő este is képes vagyok elmenni csajozni. Hogy összejön e az más kérdés.
2009. máj. 29. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden gondolatom a párom körül jár, és fantáziálok, és és szeretkeznék.
2009. máj. 29. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szexéhségem van, habár azt sem tudom mi az a szex, mert szűz vagyok, és egész eddigi életemben egy pettingem volt. De azért azt tudom, hogy már nagyon szeretném csinálni, csak hát nem akárkivel és így nehéz. Mit érzek? Hát azt, hogy szeretném csinálni. Rengetegszer eszembe jut az az egy petting, és majdnem minden éjjel erotikus álmaim vannak.
2009. máj. 29. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Korog a puncim.
2009. máj. 29. 16:58
 6/8 anonim válasza:
ooo? korog? :)
2011. nov. 8. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
hogy az van a fejedbe az az ember vagy kitalált ember aki legjobban teccik
2011. nov. 30. 21:12
 8/8 anonim válasza:
olyan érzés mint az éhség, csak nem a hasadban érzed, hanem a farkadban ... ennél egyszerűbben
2011. dec. 5. 21:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!