Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Házasságtörésnek számít ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságtörésnek számít ha hármasban voltunk valakivel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 23:39
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
69%
Hát számomra az lenne!De szerintem mindenki máshogy van ezzel!Hiába vagyok ott akkor is mással is volt én nem mennék bele semmi pénzért sem!
2009. máj. 28. 23:47
 2/22 anonim válasza:
66%
Én nem vagyok ennyire szigorú. Ha a harmadik inkább csak "kiegészítő elem" az én kényeztetésemre akkor nem. Neeem!!
2009. máj. 28. 23:53
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem megcsalás illetve házasságtörés:

-pároddal ellentétes neművel, ha tud róla

-ha olyat csinálsz amit a párod nem vállalna be, és tud róla (SM például)

-ha a párod is ott van, beleegyezik és élvezi

Persze alapvető, hogy érzelmeket nem visz bele az ember, szóval csak szex, és a párját nem bántja meg vele, mert ha ezek nem stimmelnek, az már megcsalás.

Amennyiben hármasban voltatok, a harmadik fél csak "szexjáték" (gondolok itt arra, hogy nem szerelmesedet bele senki), mindketten élveztétek, egyikőtök sem lett belekényszerítve, akkor nem házasságtörés.

Ha bibliailag kérdezed, szinte biztos hogy nem, amennyiben nem tett tönkre házasságot, és senki sem nemzett gyereket. (Ugyanis ez volt az értelme, a vérfertőzés elkerülése és a családok egybentartása.)

2009. máj. 29. 00:04
 4/22 anonim ***** válasza:
25%

Egyértelműen az. Nem lehet olyan önző szempontból nézni a dolgot, mint az előttem szóló. A páromon kívül mással is voltam - vagy ő volt rajtam kívül mással. Ez kimeríti a fenti fogalmat.

A házasság feltételezi a kizárólagos szexuális kapcsolatot. Itt ez egyértelműen sérül, akkor is, ha közös megegyezéssel történt.

2009. máj. 29. 00:07
 5/22 anonim ***** válasza:
42%

Szó került a bibliai értelmezésről.

A Biblia nagyon szigorúan veszi a házasságtörést. Jézus azt mondja, hogy aki kívánsággal tekint egy másik nőre, már paráználkodott vele a szívében.

A bibliai időkben szó sem lehetett volna harmadik bevonásáról. Aki paráználkodott, azt meg kellett kövezni - a férfit is, a nőt is. Ne vetítsük bele a mai kor laza felfogását a biblia értelmezésébe.

2009. máj. 29. 00:14
 6/22 anonim válasza:
61%

Bár még nem vagyok házas, szerintem is annak számít. Én nem tudnám élvezni az ilyesfajta szexet, és fájna, ha látnám, hogy a párom élvezi.

19/f

2009. máj. 29. 00:23
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelmű NEM a véleményem.
2009. máj. 29. 09:47
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne az? A párkapcsolat nem természeti hanem társadalmi törvény. Az emberek korábban hozott törvényeiket felülbírálhatják, a mások által hozott törvényeket - a többiek érdekeit nem sértve és azokat kifelé betartva - saját közösségükben saját érdekeik és ízlésük szerint bármikor módosíthatják. Hogyan működött például az őskori matriarchális többférjűség? Senki nem tudja. (Legalább is az erotika és a nemiség oldaláról. Szexuális izgalom pedig akkor is volt.)Az is társadalmi törvény volt, igaz kezdetleges és nem írott formában.
2009. máj. 29. 11:26
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Mivel nem tudom melyik oldal vagy, és miből volt eggyel több, ezért általánosan írom.

Ha nem vágjátok azóta egymás fejéhez, hogy bezzeg megvolt X. És biztos Ő sokkal jobban izgatna, mint én.

Nem akarja a másik fél, hogy X megint legyen, és ez már rendszeres. Tudtok ilyen segédeszköz nélkül is orgiázni, akkor egy emberi kíváncsiságot elégítettetek ki.

Nem megcsaltátok egymást.

Ha pl két nő volt, és ők is játszottak egymással, mind a ketten kaptak belőled(párod többet), vagy ha két hím és ott is a Pár volt jobban kényeztetve, akkor nincs miről beszélni.

2009. máj. 29. 12:10
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes a közvélemény! Semmilyen trendet nem tudnék felállítani erre a kérdésre vonatkozóan.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..

Remélem jó inzertálam be a linket.

Egyébként az én határozott véleményem is nem.

2009. máj. 29. 15:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!