Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkaphattam vmi nemi vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkaphattam vmi nemi vagy bőrbetegséget nyilvános WC-n?

Figyelt kérdés

Hasmenés,de Nem ültem le, de ugye kilincsen, falon is sok a baci, meg a papír is elég koszosnak tűnt, kicsit ázottnak is, de muszáj volt használni persze. Ráadásul arrafelé sok a hajléktalan, utánam is az ment be:S... Mennyi az esélye, és mit szedhettem össze?

Ja f vagyok, nem l, ha ez számít.

2009. máj. 28. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Te kérdezted ezt az egészség kategóriában is.. Nyugi, nem burokban élünk, millió dolog veszélyeztet minket nap mint nap, ha állandóan rettegnénk, nem lenne értelme élni. Egyébként is, az immunrendszer úgy erősödik, ha edzzük.. Szóval, ilyenektől nem érdemes parázni, főleg nem ennyire, és főleg nem egy férfinak...
2009. máj. 28. 22:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, bocs, csak gondoltam, itt esetleg kicsit több válasz jön, és végülis is valamennyire talán ide vág a téma. Egyébként köszi a választ.
2009. máj. 28. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha összeszedtél valamit, akkor jelentkeznek hamarosan a tünetek, kivéve, ha valami STD-t szedtél össze. Legjobb lesz, ha mondjuk egy hét múlva felkeresel egy bőrgyógyászt vagy egy STD-labort, és megvizsgáltatod magad. Így megnyugszol, és lappangva semmaradhat semmi benned.
2009. máj. 28. 22:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!