Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamit csinálni a ronda puncival?
jaj ne máááár!
FOGADD EL MAGAD! amíg ezen nem esel túl ne is élj szexuális életet...
ha majd meg lesz az a fiú akivel szeretkezel nem azt fogja nézni milyen a puncid...hanem hogy azzal van akit szeret...
2009. máj. 28. 22:15
:) hát,tudod, mindenkinek másmilyen ezen testtájéka.De szerintem barátkozz meg vele,úgyis fogsz majd találni egy olyan embert, akinek ez nem fog problémát jelenteni. :D
2009. máj. 28. 22:15
erre felénk van egy magánklinika... nemrég nyílt, és multkor megnéztem a "kínálatot":
1: nem láttam intim dolgokat kiírva, illetve ilyet nem
2: ami van, azis rettenetesen drága
3: aki szeret, annak nagyon fogsz tecceni... barátnőm is elégedetlen (volt) egy csomó dologgal magán, de kezdi megszokni hogy én igy szeretem, és nagyon szépnek találom
(sőt, olyat is tehetsz, hogy sötétben vagy hajlandó csinálni, ha ugy jobban el tudsz lazulni)
minden jót
2009. máj. 28. 22:22
Én is ilyen hülyeségeken aggódtam, hogy nem fog tetszeni majd a puncim a barátomnak. Megtörtént az első petting, látta elég közelről is a dolgokat, aztán utána feküdtünk, beszélgettünk, és valahogy szóba került, hogy nekem nem tetszik a puncim, mert az egyik kisajkam sokkal (de tényleg sokkal nagyobb) és kilóg, és őt biztos zavarja. Erre elkezdte, hogy nem is igaz, és megnézte, és akkor mondta, hogy jé tényleg, de ez ki a francot érdekel. Az én puncim, és ez a lényeg. Szóval tényleg ne parázz, ha majd odajutsz egy fiúval, nem fogja őt foglalkoztatni, hogy milyen a te puncid, tetszeni fog neki, mert a tied. És tényleg mindenkinek máshogy néz ki, felesleges ilyen baromásogokon idegesíteni magad.
2009. máj. 28. 22:24
Van olyan férfi aki az extrémet szereti! DON'T WORRY BE HAPPY!
2009. máj. 28. 22:25
Rengeteg nőnek ilyen, mégsincs gondjuk a szexuális élettel. Ilyesmiért felesleges aggódni.
2009. máj. 28. 22:33
Erre ennyit ondok Fogadd el magad úgy ahogy vagy!
én is ugyan ebben a cipőben járok mint te!Én nehezen ugyan de elfogadom magam igy ahogy vagyok!
Tedd te is ezt:)
2009. máj. 28. 22:46
Le lehet pontozni - én is lány vagyok, és az ilyet salátának hívom. Nekem "babapuncim" van, de sokáig nekem sem tetszett, amíg rá nem jöttem, hogy a plasztikai sebészek direkt ilyet csinálnak. A hapsikat amúgy tényleg nem érdekli, de ha nem tetszene neki, akkor se hiszem, hogy megmondaná. Amúgy a kukik is nagyon sokfélék, és azokat is úgy kell elfogadni, ahogy van, de pl. nekem azért mindegyikről megvan a véleményem (mert véleménye mindenkinek van) de mindenkinek más tetszik. Amelyikhez hozzá se nyúlnék, azt más imádja
2009. máj. 28. 22:57
Erre találta ki a Jó Isten a szőrzetet. Ha ismét hagyod megnőni, már nem lesz annyira feltűnő!
2009. máj. 28. 23:17
Remélem tudod, hogy baromi sok különféle rajongói oldal van a nagy klitorisszal megáldott nők imádóinak, és hogy nagy csikló = könnyebb orgazmus?
Mindazonáltal, ha elírtad, és a kisajkaid lógnak ki a nagyajkaid közül - azt is sok pasi szereti, és izgalmi állapotban hidd el, sokkal jobban néz ki mint általában :)
És jé, néhány közhely igaz! Fogadd el magad, keresd meg akit nem érdekel, mert téged szeret nem a puncid, esetleg keress olyat akinek ez jön be!
2009. máj. 29. 00:42