Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan és hol találjak magamna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol találjak magamnak egy normális és rendes pasit, akinek nem csak a szex-re kellenék, hogyha nem járok bulizni és alig vannak barátaim? 18/L

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azzal a "kevés" barátoddal legyél jóban, járj ki velük, ismerkedj meg több emberrel, hátha ott lesz köztük a nagy Ő. Sok sikert!
2009. máj. 28. 22:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezt a kérdést én is írhattam volna, csak más szemszögből, lévén fiú vagyok. Ugyaneben a cipőben járok. Én sem járok bulizni és elég kevés "barátom" van. És még barátnőm sincs, mert nem kell aki komolytalan és tipikus mai fiatal.

21/F

2009. máj. 28. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a kérdést én is feltehettem volna, csak azzal a különbséggel, hogy én lányt keresek.
2009. máj. 28. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Társkereső rovatok!Én is ott találtam meg,rádásul fénykép nélkül!És már 5 éve tart!:-))
2009. máj. 28. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:

én is feltettem hasonló kérdést mert énsem találok egy normális pasit:S

de rendezvényeken v táborba sztem lehetne ismerkedni de am én is várom még a jó válaszokat :)

17/L

2009. máj. 28. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Keress valami hobbit, és keress egy klubot vagy csoportot, akik eköré a hobbi köré csoportosulnak :)

én pl egy szerepjáték(RPG)-klubban találtam rá a mostani barátomra, 2 éve vagyunk együtt :)

2009. máj. 28. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a legjob ismerkedési mód, ha az a kevés barátod, bemutat az ő ismerőseinek... nem muszály bulizni hozzá... nemtom hol laksz, én pl albérletben lakok, és mióta ott lakok, megismertem (jártam) két lánnyal is így.. az ott lakók barátai voltak, és átugrotak így ismertem meg őket. :)

sok sikert

2009. máj. 28. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:

21/F vagyok, dettó ugyanez a szitu, csak ugye én lányt keresek. Soha nem volt még barátnőm.

Suliban lehet, van is egy lány, akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, de vége a sulinak és csak az msn-ezés megy, mivel 100 km-re lakik. Én meg nem bírom már hogy még csak nem is láthatom. :( Meg semerre nem haladunk. Vannak mások is akikkel próbálok ismerkedni, hát nem igazán megy. Msn-en szinte akárkivel már el tudok tök jól beszélgetni, de mindenki csak barátnak néz, és nem is nagyon akarnak találkozni élőben. :( Társkereső oldalon is fent vagyok, ott dettó, beszélgetünk miegymás, de negyedakkora érdeklődés nincs irántam, mint én irántuk. :( Most is 4-5 lány van msn-en akikkel dumálgatunk, és szeretném már őket látni, de egyik se igazán akarja. :( Lehet hogy az lesz, hogy ahogy van, törlöm őket és élőben fogok próbálkozni, mert ez a netes ismerkedés nemigen jön be. :S Nem azt mondom, hogy én kis naív azt hittem, hogy na majd itt párra találok, de azért azt remélem, hogy legalább személyes találkozó lesz a dologból és ha más nem is, de beszélgetünk egyet. Még ennyi se jött össze.. :((((

2009. máj. 29. 00:11
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
Akinek nem csak szexre kellenél? Tehát az eddigi összes pasi aki le akart veled feküdni, az egy aljas bunkó paraszt aki csak ki akart használni? Mi bajod a szexel? Nem szereted? Pedig a kapcsolat alapja a szex. Ha nincs szex, a párod oda megy dugni ahol megkapja azt ami neki jár. Ne legyél frigid, légy vagány csaj.
2009. máj. 29. 00:45
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha találsz egy ilyen fiút, azt unalmasnak fogod találni. Ezért okoz nehézséget ez: körül vagy véve pont ilyen fiúkkal kb. mindenhol, de nem veheted észre, mert nem tetszenek.

A nők ugyanis úgy működnek 18 éves korukban, hogy van egy deklarált és egy valóságos férfiideáljuk. A deklarált férfiideál a jófiú, a valóságos a macho. A kettőnek kevés köze van egymáshoz.

2009. máj. 29. 01:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!