Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ha a szerelmetekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a szerelmetekkel foglalkoztok, mit mondotok neki?

Figyelt kérdés
18/L vagyok, és amikor a Szerelmem péniszével foglalkozok, nem tudom mit mondjak rá. Az olyan jó a farkad... nem tetszik. Valakinek valami ötlete?? Előre is köszönöm! : )
2009. máj. 28. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Hmm... Én nem nagyon mondok Neki semmit. Max szex után, hogy nagyon jó volt Veled vagy Szeretlek és ölelem sokáig : )

Nani

2009. máj. 28. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem se semmit.
2009. máj. 28. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Semmit :D:D nyalókaaaa :D:D és örüljön a fejed :D
2009. máj. 28. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Hm...

Gyönyörű, imádod, ízét, méretét... Persze csak két "nyalókás" megoldás között :)

2009. máj. 29. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
én sem mondok semmit közben. csak utána, de akkor sem jutott eszembe soha ilyen mondani hogy "olyan jó a farkad" XDD bár igazából miután én kielégítettem őt, általában ő szokta először mondani hogy milyen csodálatos volt meg hogy én nem is tudom elképzelni milyen boldog hogy ennyire szeretem őt, meg ilyenek XD én aztán csak mondom hogy örülök hogy élvezi és boldoggá tehetem, igazából kb olyan dolgokat mondunk ilyenkor is egymásnak mint amiket mindig máskor is, semmi különös.
2009. máj. 29. 02:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer megkérdeztem, közben, hogy: hallod, elvitted a kocsit a szervizbe? :DDD szerintem ezt ne :)

Amúgy semmit, nem kell ilyenkor mondani semmit. Különben is most mit mondj rá, semmit.

2009. máj. 29. 06:02
 7/10 anonim válasza:
100%

hehe :D ez a szervizes jóó:D

Különben én sem mondok soha semmit, csak utána szoktuk mondani hogy mennyire jo volt meg hogy szeretjük egymást:)

2009. máj. 29. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg jó:D
2009. máj. 29. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
én néha előjáték közben a fülébe súgom, h a számban akarom érezni a ízed...ez mindig nagyon bejön:D
2009. máj. 29. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát hirtelen eszembe jutott és meg kellett kérdeznem, különben én elfelejtem :D

Amúgy én sosem tudnék ilyenkor semmit mondani, nem vagyok annyira félénk, de ilyen szövegeket nem tudnék mondani. Valahogy távol áll tőlem. És nem is érzem szükségét, hogy most előadjak kisebb-nagyobb monológokat :)

2009. máj. 30. 03:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!