Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » K*rva vagyok attól mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rva vagyok attól mert belemennék egy nyitott kapcsolatba, hogyha nincs komoly kapcsolatom és tetszik a szex? (nemrég vesztettem el) 18/L (folyt. Lennt)

Figyelt kérdés
Valamint még egy kérdésem (bocsi hogy 2-t egyszerre) : miért k*rvázzák le a csajok egymást holott nincs semmi alapja, mert nem öltözködik, viselkedik. Stb. ribancosan (az előző kérdéstől függetlenül)?
2009. máj. 28. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem, a többi lány szerint igen.. én is jártam így..:S csak annyi, hogy én szerelmes is voltam a srácba...

18/l

2009. máj. 28. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:

1. kérdés:nem vagy k*rva, ha nem érdekből csinálod, és nem használsz ki senkit. ha független vagy élvezd az életet.

2. mert sok a hülye p*csa aki vagy irigykedik, vagy így tereli el önmagáról a figyelmet, hogy ne őt k*vázzák le, főleg ha őt lenne is miért.

2009. máj. 28. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennél az, mert a k.rva anyagi szolgáltatásért cserébe szexszel...

Az, hogy a lányok egymást k.rvázzák és ribancozzák, az színtiszta irigység :)

2009. máj. 28. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy, csak azok mondanak annak, akik ugyanezt szeretnék, de nincs akivel.
2009. máj. 28. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1. az a krva aki pénzt, élelmet, ruhát, előléptetést stb vár el a szexért

2. azért krvázzák le a lányok egymást, mert irigyek :)

3. semmi rossz nincs egy nyitott kapcsolatban, sztem szuper dolog, feltéve, hogy mindkettőtök ilyen "laza" és ugyanazt gondoljátok a dologról

4. ettől függetlenül innen messziről én úgy látom, hogy 18 évesen az ember még nem érett egy ilyen nyitott kapcsolatra, félő, hogy valaki sérülni fog

2009. máj. 28. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Egy nyitott kapcsolat pont hogy inkább az éretlenség miatt van.

Arra legalább jó, hogy nem össze-vissza, hanem egy partnerrel, így kicsi a fertőzésveszély.

Én arra használom, aki megérdemli. Életemben eddig 1 emberre mondtam, szerintem megalapozottan. 13 éves lány ne fesse a haját, legyen műkörme, hordjon magassarkút, karikafülbevalót, miniszoknyát...ha az én lányom lenne, agyonvágnám...az anyja is úgy látszik elég nagy kurv@.

2009. máj. 28. 20:54
 7/11 A kérdező kommentje:
ennyi erővel az egyéjszakás kalandokat is elítélhetnéd/nénk, mégis sok van belőle
2009. máj. 28. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagy az, de mondjátok már meg hogy miért nem képes összehozni a sors ilyen lányokkal akik nyíltan felvállalják ezeket? Idióta hazudozó prűd p*csákkal összehoz a sors, de vadmacskával sajnos nem akar.

Egy mások szerint jóképű, sportos, 18 éves srác

2009. máj. 28. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy a "gerinces" szó akadt fenn az automatika trágárságszűrőn, ezért egyszerűbben fogalmazom meg a mondanivalómat:)

Elítélem az egyéjszakás kalandokat igen, de mindenkinek szíve joga. Szerintem a szex egy bensőséges kapcsolat legszebb, legjobb és a legélvezetesebb kifejezési módja. Nem tartom magam prűdnek, mert a szex-et nem 'csak' szexnek fogom fel, és megfelelő társsal szeretném gyakorolni:) Másrészről meg fontosnak tartom, hogy az embernek legyen tartása. Ez a mai világban nem divat, nem népszerű, nem eladható. Nem baj, nekem megéri.

17/L

2009. máj. 28. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondom, hogy most mindig, mindenkor és minden helyzetben nyitott kapcsolat meg egyéjszakás kalandok és ne legyen az embernek egy normális és komoly kapcsolata. És igen a szex/szeretkezés tényleg egy bensőséges kapcsolat a másik fél felé, ezt magam is így látom. De ha most úgy alakul az élet, miért ne használná ki az ember a lehetőségeket. Ha nem jön be akkor úgysem folytatod a végtelenségig.
2009. máj. 28. 21:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!