Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem megy. Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem megy. Miért?

Figyelt kérdés

Szóval 16éves lány vagyok és nincs hüvelyi orgazmusom.

Megbeszéltük a barátommal hogy nem görcsölök rajta ellazulok, ez sikerült is.

Aztán mindig érzem a bizonyos "pisilési ingert" ami annyira érzékeny, vagy kellemetlen, vagy kellemes mert én sem tudom igazán, hogy egyszerűen nem tudom folytatni...mit csináljak?

2009. máj. 28. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Folytasd, mert ott lesz az orgazmus... :)
2009. máj. 28. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
mert sajt:P
2009. máj. 28. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
túl kicsi a pasid farka,ennyi:D
2009. máj. 28. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
A nők 20%-a él át hüvelyi orgazmust. Miért nem jó neked a csikló?
2009. máj. 28. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd abba:)Az a pisilési inger fog oda elvezetni...Nagyon jó érzés.Hidd el:)Én amikor leg először elmentem,a fellegekben éreztem magam.Nekem is csak későn sikerült.Próbálj lovagolni,talán az a legjobb póz a gyönyörig:)Vagy ha tényleg nem megy,akkor szex közben jó gyorsan maszirozd a csiklódat,hogy legyen legalabb csiklói orgazmusod.Mert ha szex közben csinálod,akkor még jobb az érzés...Nekem mindig bevállik.De hidd el,egyszer majd sikerül,hajrá!!!
2009. máj. 28. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi orgazmust tanulni kell nem megy csak úgy.

Gyakorolj a párodéhoz hasonló műpénisszel és mikor rájössz, hogyan tudod elérni legkönnyebben mutasd meg párodnak is. Fontos hogy jól meg tudja figyelni fogjátok közösen a műszerszámot hogy érezhesse, milyen iram milyen erősség irány stb idővel összerakja majd a reakcióiddal és sex közben rá fog érezni hogy milyen mozdulat hozza el a gyönyört :)

Egyébként meg ne törekedj rá, csak élvezd és gyakorolj.

2009. máj. 28. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:

első válaszoló-köszönöm szépen ygekezni fogok

mert sajt válaszoló...:DDhülyevagy:D

miért nem jó neked a csikló orgazmus válaszoló-mert azsem megy mindig, és lehet kíváncsi vagyok milyen a hüvelyi.

a műpénisz hát igen én kértem a barátomtol de hülyének nézett azthiszi hülyéskedtem azóta is kapom.:D

köszi a válaszokat mindenkit felpontoztam:))

2009. máj. 28. 19:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!