Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon megbántam az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántam az első szexuális élményem! Hogy felejthetném el?

Figyelt kérdés
17 Éves lány vagyok! Tavaly januárban megismerkedtem egy fiuval akibe nagyon beleszerettem, 1 és fél hónapig voltunk együtt, vele volt az első csók és az első "petting" is.. utáána szakitott velem, én ki voltam idegileg teljesen de augusztusban ujra összefutottunk, azthittem a szivem megállt amikor megláttam egy szórakozóhelyen, odajött átölelt, megcsókolt és megkérdezte hogy nála alszom-e! én szó nélkül igent mondtam hiszen alig vártam hogy ujra vele lehessek, tudtam hogy ha elmegyek vele megtörténik és utána ugyis otthagy de belementem! átmentem hozzá és megtörtént, akkor egy felejthetetlen élménynek tünt, de azóta igazán megbántam! rá októbberre megismerkedtem életem szerelmével akivel azóta is (8 hónapja) együtt vagyok! És akkor jöttem rá, hogy nagyon hülye voltam, és elhamarkodtam és nem vártam meg a nekem megfelelő partnert! és ez igen sokszor eszembe jut mostanság , és eléggé elkeserit...hogy felejthetném el vagy mit csinálhatnék?
2009. máj. 28. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sehogy, mint ahogy én sem felejtettem. De idővel majd jönnek a szex terén ujabb, és sokkal jobb dolgok, és akkor majd halványodik ez. De elfelejteni sosem fogo...
2009. máj. 28. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejteni nem fogod! Gondolj arra h régen mennyire szeretted azt a srácot, ez valamennyire megnyugtató lehet...
2009. máj. 28. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem ha ez akkor egy felejthetetlen élmény volt, és nem volt veled durva, akkor nem olyan vészes, hisz ha akkor nem tetted volna meg, akkor lehet hogy utána azt bántad volna meg, ő rá várná, és most nem lennél együtt a szerelmeddel! Van ilyen, na és? Változtatni már nem tudsz rajta, akkor a szívedre hallgattál, félretetted a büszkeségedet, és megtörtént. Nem kell ezen rágódni! Most akkor légy boldog ezzel a másik pasival és kész! Sok boldogságot!
2009. máj. 28. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. máj. 28. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
próbálj ne a rossz élményre gondolni.. semlegesítsd az agyadban.. sajnos ennél jobb ötletem nincs..:S max ha már nem bírod, ott a kineziológus az mindenre jó de tényleg mindenre.. tapasztalatból mondom. :) És ha a mostani szerelmeddel is megtörténik, már az fog eszedbe jutni, és biztos nem gondolsz majd annyit arra a rossz élményre. És majd tekintsd azt az elsőnek :) még sztem am az is segíthet, ha a barátoddal megbeszéled ezt az egészet, hogy megbántad... és az az igazi ha szerelemből teszed :)
2009. máj. 28. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
már a mostani barátommal együtt voltam:)
2009. máj. 28. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Számomra az a vicces, hogy ez tavaly történt, és most bántad meg? Ált. az szokott lenni, hogy rögtön akkor, vagy másnap, de nem 1 évvel később. Amúgy szerintem ahogy az évek telnek teljesen jelentőségét veszti az első élmény. Számomra nem maradandó emlék, nem is meghatározó. Mint az első csók...semmilyen

25/L

2009. máj. 28. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Kicsit más, de azért elmesélem... Nekem volt egyszer egy nagyon balfék pasim, egy nagy tévedés volt az egész, DE ha ő nem lett volna vagy ő nem olyan lett volna amilye, ha nem így történnek a dolgok, akkor talán a mostani páromban, azóta férjemben és babám édesapjában nem veszem észre azokat a fantasztikus dolgokat, amik igazán fontosak nekem és talán nem jövünk össze :)
2009. máj. 28. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem véletlen az, hogy a mi égövünkön a 18. életév a felnőtt kor határa és az érettségi (érettség) éve!
2009. máj. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!