Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pozba csináljuk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pozba csináljuk?

Figyelt kérdés
Duci lány vagyok,és a pasi is duci. Mindig ö van felül,probáltam lovagolni rajta,de ha ráülök,nem tudok mozogni,mert tul nagy a pasi. :D De igy meg azt mondja,h mindig csak ö csinál mindent. :( Szeretem a pasit,de neki csak sexre kellek,és ha még ebbe is béna vagyok,esélyem sincs,h megszeressen. :(
2009. máj. 28. 16:29
 1/5 anonim válasza:

Miért vagy olyannal aki csak szexet akar?

Amugy misszionárius pózba is rátudsz mozogni, hogy neki is jobb legyen:)

Vagy nézz utána a neten a pózoknak, pl.: kutyapóz

2009. máj. 28. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért,mert szeretem öt,és reménykedek,hátha ö is megszeret.
2009. máj. 28. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

MI van??

NEm szeret csak néha megb@sz...?

NEked ez nem megalázó hogy csak arra kellesz neki?!

Csak kihasznál!!!!De tudod,megérdemled,ha nem áll sz talpra(szószerint is:D),és hagyod magad akkor nesze neked.Ne sírjon a szád!

Találnál jobbat is aki őszintén szeret és megbecsül és nem csak b@szogat!

(lehet lepontozni de akkor is ez a véleményem)

AZért gondolokozz el rajta...

2009. máj. 28. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok egyébként a kérdésedre válaszolva szerintem is a misszionárius pózt probáljátok meg,a kutyapóz inkább csak neki lenne kedvező...de ember függő
2009. máj. 28. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Mit csináljak,ha egyszer szeretem öt?! :( Am kutyapozban már csináltuk,és jo is volt.:) De nem akarom,h mindig ugyanaz legyen...
2009. máj. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!