Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem lehet hogy unalmas lesz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet hogy unalmas lesz? Mármint arra értem, hogy a párommal majdnem minden találkozáskor szeretkezünk..

Figyelt kérdés

mármint arra értem,hogy a párommal majdnem minden találkozáskor szeretkezünk,kivétel amikor menstruálok..szoval azt akarom kérdezni hogy nem fog megunni hogy mindig velem van?

tudom hogy szeret,és én is nagyon..nem akarom hogy megunjon..

en probálok néha 1-2 ujdonságot belevinni a szekszuális életünkbe remélem ez hatásos.. :)

2009. máj. 28. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:

dehogy fog megunni!

miért te meg tudnád őt unni?!

2009. máj. 28. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
ugy érzem hogy nem tudnám megunni :)
2009. máj. 28. 14:55
 3/7 anonim válasza:
Akkor ne parázz :)
2009. máj. 28. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Idővel majd lecsillapodtok. A szexszel a korai szakaszban szinte minden fiatal így van :D
2009. máj. 28. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz unalmas!!!De azert ha beleviszel valami ujdonsagot nem fog megharagudni:D Miota vagytok egyutt?(marmint,hogy nemi eletet eltel)
2009. máj. 28. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi az első évben minden héten kb. ötször voltunk együtt, és nem untuk meg! Később ritkult heti háromra.
2009. máj. 28. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:

9 honapja vagyunk eggyutt,es 1 honapja elunk nemi eletet:)

tudom meg korai ilyet gondolni,de megis felmerult bennem ez a kerdes..

2009. máj. 29. 14:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!