Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem élvezem a szexet mert a barátom nem egyenletesen csinálja?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok.3hónapja vesztettem el a szüzességem.Eddig még nem mentem el,lehet ez azért mert a barátom beszél hozzám?Vagy azért mert egyszer gyrosabban egyszer lassabban csinálja?

(((van amikor érzem h mindjárt elmegyek... de mindig hozzám szól és nem élvezem utána...)))

2009. máj. 28. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:

hát mondd, hogy hallgasson!

Én az elsö 5-6 alkalmat nem is élveztem, ugyhogy szerencsés is vagy :)

2009. máj. 28. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy ezéRt igen ..de 3 honap az nem sok idö,megkell ismerned magadat hogy mit szeretsz az ägyban.kell méG pör honap hozzä,mire kiismered magad szex terén,ez nem baj,igy a helyes.
2009. máj. 28. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

ez nem így működik.

ha ezen jár az eszed hogy mikor fogsz már elmenni akkor nem fogsz.

nekem is sokáig így volt , hogy érzem-érzem és amikor nekem nagyon jó akkor a partnernek is és ő hamarabb elmegy én meg "ottmaradok".

aztán misszionárius pózban nehezebb a lánynak elmenni, próbáljátok ki lovaglóba, ott te irányítasz , ahogy neked jól esik, sokkal könnyebb:)

ha ragaszkodsz ahhoz hogy ő legyen felül akkor meg ügyeskedj a lábaddal...húzd fel teljesen vagy kulcsold össze a fiú hátán igy majdnem(vagy pont) a G-pontodat izgatja...

ha hozzád szól és hirtelen ráfigyelsz lehet elmúlik a hatás, mondd meg neki hogy ne hagyja abba

2009. máj. 28. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
rendben:) köszönöm szépen
2009. máj. 28. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ingereld a csiklód közben és máris menni fog. Nekem így a 3. alkalommal már orgazmusom volt. Az meg természetes, hogy az elején lassabban, óvatosabban, a végén meg begyorsít.
2009. máj. 28. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Van hogy a fiúk visszalassítanak, hogy ne menjenek el túl hamar. Ha rossz ritmusban kapják el, mert már épp jó lenne akkor bizony elmegy az ember kedve és annyi :(

Ha gyorsít az nekem nem baj! :)

Ha nem szereted hogy közben beszél mondd meg neki, hogy az nem jó, de mondd meg neki azt is amikor jól csinálja! ez asszem stimulálja a pasikat! :) közben engedd el magad és ne figyelj és ne koncentrálj másra és segíts magadon a kezeddel. ezt is meg kell tanulni, de majd belejössz, ha nem görcsölsz! eleinte nekem sem ment, de amikor közben simogattam magam mintha maszturbálnék elég hamar megjött :)

2009. máj. 28. 17:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!