Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék a barátommal análisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék a barátommal análisan is szexelni. Kipróbáltam már vibrivel és nagyon élveztem. Hiába voltam előtte wc-n, mégis fekália került rá. Mit tegyek, hogy a barátom pénisze ne legyen olyan?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Mosd ki zuhannyal a feneked, magyarán csinálj beöntést és gumit mindenképpen használjatok!!!
2009. máj. 28. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos én nem vagyok szakértő, bár már nem vagyok szűz ott "hátul", de a leghigénikusabb az aktus elötti beöntés... remélem tudod hogy az mit jelent. Gyógyszertárban lehet hozzá eszközt beszerezni.

Jah és a másik! Gumi szerintem ebben az esetben kötelező... akkor biztos nem lesz olyan a barátod pénisze:) Ha van gumi akkor nem feltétlen kell beöntés. remélem segitettem

19/L

2009. máj. 28. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
nálunk még sosem lett olyan..pedig nem taktikáztunk előtte
2009. máj. 28. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van több lehetőség is. A nehezebb módszer amikor nagyon lassan kezditek el és jó összhang alakul ki akkor megszokja a tested, hogy van ott bent valami és nem okoz nyomási/nyitás ingert hanem tudod szorítani(tartani) folyamatosan, mint amikor nincs odabent semmi. Ehhez segíthet ha ilyen "buttplug"-ot használsz előtte.

Azért nehéz ezt elsajátítani mert van ugye a külső záróizom amit te irányítasz, hogy mikor szorítson és mikor engedjen, de pár centire beljebb van egy másik is ami automatikusan működik azaz csak akkor enged ha igazán ellazulsz.

A beöntés nem olyan egyszerű meg talán rosszul is hangzik elsőre, de mindenképp segíthet de tudni kell mit és hogyan mert sérülést is okozhat, amit nehéz kimagyarázni.

Beöntés helyett olyat keress inkább, hogy Irrigátor vagy anális zuhany a neve. Ez egy kis rövidke cső egy kis lufi szerű ballonnal a végén amivel simán felszívod az épphogy langyos vizet majd bevezeted és óvatosan kimosod magad. Meg lehet szokni :) Idővel még izgató is lesz :)

Sok sikert :)

2009. máj. 28. 18:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!