Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megcsalásnak számít ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít ebben a formában?

Figyelt kérdés
Van 1 pasi, akivel kb. 2 hónapja talizgatunk. Kb. 1 hete pettingelgetünk és szóba került a szex is. Én nem szeretem, pusztán szimpi és jó vele eltölteni az időt, de persze ki tudja, mi lesz később... Ezt többször tudtára is adtam, de azt mondja, nem akar erről hallani. Nekem kicsit bűntudatom van, félek, hogy álomba ringatja magát (részemről csak barátság némi szexszel megfűszerezve, szal laza kapcsi). Ezért szeretném tudatni vele mindig, hányadán is állunk. Viszont megkért, hogy ne mondjam el neki, hogy mi a helyzet. Tehát ő úgy veszi, hogy mi járunk, viszont én nem tekintem járásnak, még ha kívülről úgy is látszik, mivel érzelmileg nem kötődöm hozzá. Megcsalás, ha közben lefekszem a volt barátommal?
2009. máj. 28. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Húúú... akkor is ribi!
2009. máj. 28. 13:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem feküdtem le az exszel, igaz veszettül kívánom. Erkölcsi gát van bennem, ami megakadályozza, hogy megtegyem.
2009. máj. 28. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értem. Veszettül kívánod?????? Pfff...
2009. máj. 28. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha annyira veszettül kívánod a szexet és nem érdekel az új szűz srác, miért nem vele próbálod meg? Úgyse érdekel "még" és elvileg az ex is csak szex miatt kellene akkor meg nem mindegy "még" ?

Mellesleg hülye dolog a szüzekre ráragasztani azt, hogy képtelen lenne egy hosszútávú kapcsolatra. Most mert XY ezt csinálta nem fogja következő is feltétlen azt. Már előttem is írták de ha nem próbálsz nem is sikerülhet semmi.

2009. máj. 28. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!