Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha kűret után 9...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha kűret után 9 nappal szexelek? Miért mondja mindenki hogy 4 hétig kell várni? Szoval ha nem várok annyit mi bajom lehet tôle?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 02:11
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Csak én nem értem? Mi után? Kűret? Az meg mi?

-ReapeR-23/F

2009. máj. 28. 02:18
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Elfertözödhet a seb ami közben keletkezett ... és azért mond mindenki 4 hetet mert a doki is 1 hónapot szokott mondani és én hinnék neki, lévén hogy az ő szakmája
2009. máj. 28. 02:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem az orvosom azt mondta hogyha màr nem vérzek akkor nyugodtan élhetûnk hàzas életet és még a babàval is probàlkozhatunk ujra.

Es én màr nem vérzek.

2009. máj. 28. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha neked megéri a kockázatot, csináld csak...Ha mégis fertőzést kapsz, a baba-projekt is csúszik...
2009. máj. 28. 08:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Gondolhatod hogy ha felteszem ezt a kérdést akkor nem azért teszem mert kockàztatni akarok hanem azért mert kételkedem az orvosomban.

Fel is hivtam ma és màr egészen màst mondott. Hogy jôvôhonapban talàlozok vele és vàrjam meg amig megnéz hogy minden rendben van e.

2009. máj. 28. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 20-án volt küretem. A doki nekem is 4 hetet mondott, de olvastam olyat is hogy az első mensit kell megvárni. Én nem kockáztatok.
2009. jún. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!