Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hát az a helyzet hogy van 1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát az a helyzet hogy van 1 lány az osztályomba . Aki nagyon tetszik és osztálykiránduláson (ottalvós) szeretnék vele valamit csinálni. de nemtudom hogyan kezdjem. Csak hivjam el valahova és csókoljam meg aztán jön a többi? . Vagy. Fogalmam sincs.

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Hmm. Osztálykiránulás: árokbafordulásig piálás és orrba szájba szex. Legyél vele, de ne lógjál rajta. Nappal sétáljatok, beszélgessetek, nevettesd meg, és légy magabiztos. Este mikor összegyűlik a jónép piálni, akkor is legyél mellette, igyatok együtt és nevessetek sokat. Próbáld leitatni. Ha összejön akkor nevetve vonuljatok félre, kezd el simogatni, csókolgatni, ölelgetni, masszírozni. Az is lehet hogy a végén még ő fog rádmászni ;)

A dolgokat pedig nevezd a nevén. Légy tökös, mindent bele srác ;)

2009. máj. 27. 20:17
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

Előző vagyok: persze te csak keveset igyál, hogy felálljon a műszer :P

És vigyél gumit!! A védekezés nagyon fontos, ezt nagyon jegyezd meg. Azt, hogy a gumit hova kell húzni, és amire ráhúztad azt hova kell rakni, azt már ugye a fantáziádra bízhatom :)

2009. máj. 27. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok még én sem öreg [20 múltam], de eszembe nem jutott volna ennyi idősen, hogy csóknál több történjen egy fiúval... Szerintem hagyd békén azt a lányt, ha csak egyéjszakás kapcsolatot akarsz vele. Valószínűleg ő még szűz [remélem], és neki úgy vélem sokat számít, hogy az első ne egy jöttmenttel történjen meg, akibe ráadásul nem is szerelmes... Ha ilyen terveid vannak, keress valami r.ibancot.
2009. máj. 27. 21:14
 14/19 anonim ***** válasza:
25%

Ne hallgass az előzőre :)

Túlértékelik a szüzességet, csak az számít hogy élvezzétek. Ha meg az egyik fél nem élvezi, akkor az már erőszak. Gondolom azt észreveszed, ha megerőszakolsz valakit, nem? :)

A lényeg hogy élvezzétek, és védekezzetek. Erről szól a fiatalság, és erről szólnak a bulik. Manapság minden 3. 15 éves kiscsaj több faszt fogott életében mint tankönyvet. Szépen dugd meg ahogy illik :)

2009. máj. 27. 21:49
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

15 évesen még kis nyikhaj vagy már ne is haragudj! Akadj le a szex témáról egy időre!

Hová fajult ez a világ??? Remélem a kislány szóba se áll veled! :)

2009. máj. 27. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Ajajaj, egy igazi kezdő..

Először is: mi az a valami? Mit akarsz vele te csinálni?

Még beszélő viszonyban sem vagytok ("szerintem jó fejnek tart") és egyből meg akarod fektetni? Ugye csak én értelmeztem rosszul?

Hova mentek kirándulni? Mert pl ha valami túrázós, akkor foghatod a kezét, hogy ne essen el, ha meg valami nagyváros, akkor vegyél neki fagyit, stb. Nem kell egyből a dolgok közepébe vágni, bármit is akarsz tőle. De ha egy pár napos osztkiren elérsz egy csajnál valamit, akkor az vagy egy marhanagy r i b a n c, vagy nagyon profi vagy.

2009. máj. 27. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze, csináld. Élvezd. Igyatok, vigyél gumit. De remélem, hogy kinéztél magadnak egy-két új sulit, mert az biztos, hogy a tantestület nem azt fogja kérdezni, hogy élveztétek-e. Az előttem írok, ha felnőttek voltak, akkor hatalmas taps mindenkinek. De egyébként a Te dolgod, csak légy tisztában azzal, hogy ez nem egy enyje-benyje lesz, ha kiderül - márpedig biztos lehetsz benne, hogy ez megtörténik. Ha ennyire tetszik, legalább ne olyankor történjen a dolog, amikor sulival vagytok.
2009. máj. 27. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:
"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad." nyilván nem ezen a téren ha ilyenekre bíztatod....
2009. máj. 27. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
üvegezés este? ott azért lehet ám csókolózni is
2009. jún. 4. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!