Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért bámulják meg a nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulják meg a nagyobb mellű nőket a pasik? Engem nagyon zavar főleg mikor a melleimmel beszélgetnek nem is velem!

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudatlanok. Ha a szemébe néznének az illetőnek, kis időn belül meg is foghatnák ;)
2009. máj. 27. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Engem is zavar ha nagyon bámulnak,főleg ha még hozzáfűznivlójuk is van...

A megoldás a nem túl kivágott felső.

2009. máj. 27. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ami a kirakatban van, azt megnézzük.
2009. máj. 27. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Mer szép pontt:)
2009. máj. 27. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasik mindenféle női mellet megnéznek. :)

De nekem is az átlagosnál nagyobbak a kebleim, egyenesen zavarba ejtő, amikor a dekoltázsodba bámul a pasi. És rajtam soha nincs kivágott felső, sem átlátszó.

Asszem genetikailag vannak erre kódolva. :D

2009. máj. 27. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem pici cicim van, ha nyakig zártban vagyok nem nézik, ha kivágottban, átlátszóban akkor bámulják, ha melltartó nélkül, akkor meg nagyon rákattannak.

Viszont tudom, hogy ez így van, teháűt nem lepődöm meg, ha egy kivágott áttetszó ruhában vagyok melltartó nélkül és néz valaki.

Tudom, nagy cici nyakig zártban is látványos, de... valahogy mégsem sajnállak :DDD

2009. máj. 27. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell kirakni a kirakatba, és máris a szemedbe néz majd mindegyik. Avagy "aki kupiba megy ne csodálja ha..."
2009. máj. 27. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem bemutatkozásnál nézik a mellem folyton,bosszant egy kicsit,de nemtudok mit csinálni.szorítsam le vagy mi?
2009. máj. 27. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem szintén nagy mellem van. És ha kivágott felső van rajtam ha nem mindig megbámulnak. Néha télleg irtó kellemetlen tud lenni...Amúgy ja ez van a pasikba programozva. Ha zavar, hogy beszéd közben is a melledet nézi csak ennyit mondj: "Mi lenne ha nem a melleimhez beszélnél?"
2009. máj. 27. 23:50
 10/11 anonim ***** válasza:
szintén nagymellűek táborát erősítem, és a barátom egyenesen nevetett, amikor mondtam neki hogy szeretném ha kisebb melleim lennének... "te vagy az első barátnőm, aki nem akar nagyobb melleket".... nemszeretem hogy nézik. akkor is nézik, ha pulcsit veszek meg tényleg nem rakom ki őket... így vannak kódolva.
2009. máj. 28. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!