Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A srácnak vagy csajnak kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak vagy csajnak kell bujósabbnak lenni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék h általába a lányok húznak a fiúhoz egy párkapcsolatba vagy fordítva.Vagy itt az a kérdés h ki szereti jobban a másikat?
2009. máj. 27. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
a labyok rendszerint jobban igenylik a babusgatast, oleleseket, dedelgetest es altalaban az osszebujast. de ez nem jelenti azt h a fiuk nem elvezik. csak ritkabban van ra igenyuk
2009. máj. 27. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

18/F

A lányok szoktak általában bújósak lenni, de csak azokhoz akiket még nem kaptak meg teljesen, és meg van bennük a tudat, hogy akár mikor elveszíthetik az illetőt. Ha a fiú is elkezd bújni, akkor a lánynak már nem lesz érdekes, és egy hónapon belül ráun és otthagyja (mármint a lány).

Tehát nézőpont kérdése: a normális fiú, aki kimutatja az érzéseit az bújik, a lány dobja, de a macsó, aki hunyorogva, izzadt homlokkal, pókerfésszel tűri a legnagyobb szeretgetést, azt a lány fogja agyonszeretgetni.

Megoldás: légy macsó és szarj az egészre, és ne mutasd ki az érzelmeid ;)

Most pedig jönnek azok a lányok akik beszólnak nekem, hogy milyen hülye vagyok. 4 lányból 4 azért dobott, mert kimutattam az érzéseimet. Azóta 10 barátnőm volt. Játszottam a macsót és mindegyik a nyakamba lógott és imádtak. Soha nem fordult volna meg a fejükben, hogy dobjanak. Ezek a tények...

2009. máj. 27. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
mennyi idő alatt sikerült ezt a 10 bnőt letudni?
2009. máj. 27. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
6%
Ameddig meg nem untam őket. Vagy megvárom míg ő dob, vagy én dobom előbb, és még a büszkeségem se sérül. Szerinted akkor várni fogok amíg kidob? Bár őszintém megmondom, egy normális, hűséges, szép, hozzám illő lánnyal szivesebben lennék, de akkor más se kéne és ez egyértelmű. Csak az a gond, hogy ha a lány ezt tudja magáról, akkor ki is használja. Hát ez van, ki mondta hogy az élet egyszerű? :)
2009. máj. 27. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tök igazat adok a srácnak! Legalábbis ha a magam nevében beszélek. Eddig a barátaim annyira kimutatták hogy szeretnek,hogy egyszerüen nekem már nem volt kedvem bujni...jó ha kimutatja,de tegye férfiasan! Azért leszarni nem kell az egészet,de nem is kell folyton a csaj nyakán lógni! 22/L
2009. máj. 27. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
A 18/F válaszadónak nagyon jó a humora, és a fantáziája:)) Nekem leesett :)
2009. máj. 27. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
az én kapcsolataimban is inkább a pasik mutatták/mutatják ki a szerelmüket.. én amúgy se vagyok annyira bújos típus, bár félek, hogy a pasim egy idő után meg fogja unni, hogy nem mindig biztos benne, hogy szeretem Őt. pedig tényleg, igazán:)
2009. máj. 27. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hangulatfüggő.
2009. máj. 27. 21:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!