Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha már nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már nagyon szeretném?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretném a szexet de önbizalmam szinte 0 :\\ elősször valószínűleg ezen kéne változtatni bár nem nagyon tudom hogyan, de azt sem tudom hogy a méretem elége már, bár valószínűleg igen 15cm erekciónál, de mégse vagyok ebbe biztos tudom nem a méret a lényeg stb stb de akkor is.

u.i.: 17leszek nyáron!

2009. máj. 27. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Kicsíped magad, bevágsz egy sört, és a haverokkal elmentek vagánykodni egy tini szórakozóhelyre. A csajok tapadni fognak akár mekkora lúzer is vagy jelenleg. ÖNBIZALOM. Annak fognak látni, aminek te látod saját magad. Csak legyen nálad gumi, és ne idd magad az árokba mert b*szhatod az erekciót ;)
2009. máj. 27. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

16 évesen legyen rászeg és feküdjön le egy idegennel?!na jó szerintem ezt inkább hagyjuk....

ha már lesz egy lány akit nagyon szeretsz akkor ismered is és nem félsz attól hogy kicsi e.

és biztos minden simán menni fog ha pl te akarod kényesztetni őt és abban jó vagy akkor istenként néz majd rád :D

2009. máj. 27. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

hat figyelj a baratom is nagyon szeretett volna mar lefekunni velem de mivel meg csak 14 voltam ezert nem engedtem meg. es amikor betoltottem a 15 evet azt kapta a 18 eves szulinapjara es orult neki s jo volt.

te is vard meg amig neked is lesz egy lany akibe megbizol szereted es o is szeret teged.

15/L

2009. máj. 27. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne várjál, ez csak az olcsó kislányok dumája. Ne vond meg magadtól a szexet. Közel sem olyan nehéz összehozni mint ahogy azt beállítják. Csináld azt amit az első mondott és tényleg lesz nőd.
2009. máj. 27. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!