Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeznétek a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeznétek a párotokkal nudista strandon, nem is annyira elrejtőzve?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Mert a nudizmus, az egy dolog, de a szex, az magánügy.

2009. máj. 27. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy nem. Az a tapasztalatom, hogy a nudista strandokon sokkal visszafogottabbak is az emberek, a környezet is tisztább. Normál strandon számtalanszor láttam már magukról megfeledkezett párokat (pontosabban a többiekről feledkeztek meg), akik tenyérnyi fürdőruhában éppenhogycsak nem dugták össze, amilyük van. Ilyet nudin nem látni, hálistennek.
2009. máj. 27. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Vízben :P
2009. máj. 27. 15:35
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Még elrejtőzve se.
2009. máj. 27. 15:41
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Tuti nem...

én még a nudista strand közelébe se mennék.XD

Egyébként nem mutogatom magam mindenkinek,tehát nem látják,h egyforma barna vagyok-e...és ilyen szempontból szégyenlős vagyok.:P

A szeretkezés meg csak 2emberre tartozik,nem kell hozzá közönség..XD

2009. máj. 27. 16:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Kedves 15:33-as! Budapesti vagy? Szoktál ilyen helyekre járni? Engem érdekelne, hol van Budapest közelében nudista strand, tudsz ilyet? Én csak az Omszki-tavat ismerem, de nem vagyok benne biztos, hogy ott legális. Nem a szex miatt kérdezem, az csak úgy eszembe jutott. :)
2009. máj. 27. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
az Omszki-tó régen tuti nudista volt... amúgy ha érdekel a nudizmus (naturizmus) akkor van pár ilyen szervezet, és asszem Szegeden is van valami nudista dolog... nudista sporthét is asszem xD de szerintem a nyilvános helyen szexelést nem támogatja a törvény :P
2009. máj. 27. 17:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Budapesten és környékén még nem voltam (amúgy itt élek), régebben Délegyházán jártam párszor és Horvátországban, Bulgáriában és Olaszországban.

Sajnos itt nem tudok neked ilyen jellegű strandot ajánlani. Az Omszki tóról én is úgy tudtam és tapasztaltam is (belátással, nem résztvevőként), hogy ilyen jellegű, de nem tudom, hogy legálisan-e.

2009. máj. 27. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Ui: 15:33-as voltam :)
2009. máj. 27. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:43

Délegyházi tavakat nem ajánlom!

egy délegyi

2009. máj. 27. 18:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!