Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ti szívesen érintitek meg magatokat ott lent?
Természetesen nem a mosakodásra, ilyesmikre gondolok. Csak úgy, mert jól esik, szoktátok tapizni magatokat?
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én nem szeretem fogdosni. Persze komplexusaim sincsenek, csak valahogy nem.
Más is van így ezzel?

Köszi a válaszokat, de félreértettetek. Nem arra voltam kíváncsi, hogy szoktatok-e masztizni, hanem hogy szivesen értek-e magatokhoz csak úgy, de nem szexuális célzattal. Olyasmire gondolok, mint pl. pasiknál a reggeli "farokellenőrzés". :) Én nem igazan szeretek odanyúlni, amikor nedves, ezért ha masztizok is, akkor valamilyen tárggyal.
Remélem, így már értitek, mire vagyok kíváncsi :)

ertheto volt a kerdes is. :) en szoktam neha simizni, "fogdosni" magam csak ugy. nem masztikepp. csak mert jol esik. es ulok, arrajar a kezem, hat "benezek". olyankor persze ruhaba vagyok, csak 1szeruen jol esik "matatni"
de ha te em szereted, teljesen ok. en azt hittem az a furcsa h en csak ugy odanyulok. ahany haz annyi szokas, ezen nem erdemes gondolkodni

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!