Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok: ti szívesen érintitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: ti szívesen érintitek meg magatokat ott lent?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a mosakodásra, ilyesmikre gondolok. Csak úgy, mert jól esik, szoktátok tapizni magatokat?

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én nem szeretem fogdosni. Persze komplexusaim sincsenek, csak valahogy nem.

Más is van így ezzel?

2009. máj. 27. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
99%
Tudod, ezt úgy hívják, hogy maszturbálás és minden normális ember csinálja, ha épp szexhiánya van.
2009. máj. 27. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor fanyalodom rá, ha a barátommal hetekig nem találkozhatom. Nem a kedvenc időtöltésem, de olykor őrületbe kerget a sexhiány :$
2009. máj. 27. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
én életeben 1x próbáltam meg masztizni nagyon nem élveztem főként utána de szerintem ez sem baj mint hogy az sem ha valaki magának csinálja.minden ember más van akinek kell van aki meg van nélküle egyik sem elitélendő.
2009. máj. 27. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút masztipárti vagyok, ha van barátom, akkor is van rá igényem néha. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés! De azt hozzáteszem, hogy nekem hamar elfárad a kezem, én párnát használok
2009. máj. 27. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
És igen, ahogy a fiúk kiverik, úgy a lányok is szívesen csinálják. A legtöbb ember gyakorolja (vagy gyakorolta mielőtt partnere lett volna hozzá)
2009. máj. 27. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert jó érzés. Természetesen sokkal izgibb, és hosszabb távra kielégítő, ha a párom elégít ki, de ha éppen nincs, a kezem is megteszi :D
2009. máj. 27. 09:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de félreértettetek. Nem arra voltam kíváncsi, hogy szoktatok-e masztizni, hanem hogy szivesen értek-e magatokhoz csak úgy, de nem szexuális célzattal. Olyasmire gondolok, mint pl. pasiknál a reggeli "farokellenőrzés". :) Én nem igazan szeretek odanyúlni, amikor nedves, ezért ha masztizok is, akkor valamilyen tárggyal.

Remélem, így már értitek, mire vagyok kíváncsi :)

2009. máj. 27. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:

ertheto volt a kerdes is. :) en szoktam neha simizni, "fogdosni" magam csak ugy. nem masztikepp. csak mert jol esik. es ulok, arrajar a kezem, hat "benezek". olyankor persze ruhaba vagyok, csak 1szeruen jol esik "matatni"

de ha te em szereted, teljesen ok. en azt hittem az a furcsa h en csak ugy odanyulok. ahany haz annyi szokas, ezen nem erdemes gondolkodni

2009. máj. 27. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam csak úgy odanyúlni, és még valami! Jobb szeretem akkor matatni, amikor már nő rajta a szőr, mert az valahogy továbbviszi az ingert és kellemes
2009. máj. 28. 16:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!