Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzóval milyen orálisan kielégíteni egy fiút?
Figyelt kérdés
fiúk!éreztek valamilyen különbséget ha a barátnőtöknek van?
és nektek lányok nem kényelmetlen?
2009. máj. 27. 07:21
1/5 anonim 

válasza:

Mivel nem lesznek tőle hosszabbak a fogak, ezért nem. A fog elejéhez elég ritkán ér hozzá a farkam. :)
2/5 anonim 

válasza:

Fogszabályzóval kielégíteni egy fiút? Inkább sz*pd le:D Amúgy nem érzünk addig amíg nincs a lány szájában, utána viszont szúrhat és meg is sértheti a lompost.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem neked lesz rossz, mert az ajkaid belsejét sérteni fogja, ahogy befeded a fogaid vele...Nekem pl. fogszabályzás után maradt pici szünet a metszőfogaim között. Orál közben oda becsúszik az ajkam és van, hogy sebesre dörzsölődik...Szerintem külön meg kell tanulni úgy az orált, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
4/5 anonim 

válasza:

nem a brakettekkel van a gond, mert azok a szádban sem sértenek normáls esetben, hanem a gyűrűkkel, amiket a leghátsó fogakra húznak fel, hogy tartsa az egész szerkezetet, csak akinek nem volt fogszabija, az erről nem tud. Márpedig az a két gyűrű erősen belóg a szájpadlásba, és épp emiatt én egyszer véresre sz..tam egy fiút, akinek nagyon fájt :) de van aki azt állítja, hogy nem okoz gondot, ő nyilván nem olyan vehemens, vagy csak elnyalogatja a kupakot.
Nekem 10 éve volt fogszabim, szóval azóta lehet, hogy már másfélék vannak, de ez volt vele az egyetlen tapasztalatom.
5/5 anonim válasza:
régóta van fogszabim de egyáltalán nem zavar szopás közben...sőt még a szájpadlásomon is van valami kütyü de az sem gátol meg semmiben...még sosem volt panasz rám. és nem csak a "kupakot nyalogatom"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!