Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, de már egy éve tart a viszonyunk közben valahogy elárultam neki, hogy van vibrátorom. Erre nem mondott semmit. Azt nem tudom, ez milyen ézés ha egy férfi megtudja, ha nőnek ilyen van?

Ezt most nem értem. Miért lennél te attól ribanc, hogy van egy vibrátorod? A különböző szexuális műsorokban, mint ami a coolon megy, vagy a zone clubbon, bíztatnak arra, hogy ha nem vagy a pasiddal legyen nálad egy vibrátor.
Akkor lennél ribanc, ha nem vibrátoros lenne ha nem száz pasid. Nem értem az ilyen kommenteket.
Én párom örülne neki ha lenne nekem egy, mert a kellemes rezgés neki is tud örömet okozni. Én is szeretnék egyet, de még nem jutottam odáig. Szerintem nincs ebben semmi rossz.

Néhány pasas esetleg féltékeny lehet a vibrátorra. De nem lehet általánosítani. Az enyém sem mondott semmit, amikor megtudta, mert nem érdekli. Szerintem meg jobb az igazi, és ezt meg is mondtam neki. :-)
Amúgy próbáld ki rajta, simogasd vele a golyóit, a végbele környékét, a péniszét. Megeshet, hogy tetszeni fog neki.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!