Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt kérte tőlem, h élvezhessen a számba, de nekem valahogy nincs kedvem hozzá, viszont az ő kedvéért szeretném megtenni. Hogyan csinálhatnék legalább egy pici kedvet magamnak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:12
1/9 anonim 

válasza:

1x megpróbálhatod.. Nem lesz tőle semmi, gondolj arra, hogy az ő része és szereted, abból lesz a kisbaba, te is abból vagy, neki meg szerintem nagyon nagy öröm lesz:) .
2/9 anonim 

válasza:

gondolj arra hogy mennyire szereted:) élvezd ki minden percét annak, hogy olyan gyönyört él át, amit tőled kap meg:) tudod, minden a fejben dől el:)
3/9 anonim 

válasza:

Ha a barátod tudja,hogy neked nincs kedved hozzá,miért nem veszi tudomásul?Csak az ő kívánsága fontos a kapcsolatotokban,a tied nem ?
4/9 A kérdező kommentje:
ő is megtesz értem bármit
2009. máj. 26. 21:20
5/9 anonim 

válasza:

jaj ne legyünk már ilyen vaskalaposak (utolsó hsz)...biztos az ő kívánsága is fontos a kapcsolatban, de a fiúé is, hiszen egyenrangúak nem? szerelemben és háborúban mindent szabad...ha arra kerül a sor és úgy látja a lány, hogy nem képes rá, mert egyszerűen nem tudja a szájában tartani esetleg lenyelni akkor úgysem fogja..nem kell egyből húzöngeni azzal hogy kinek fontos a vágya és kinek nem...
6/9 Thurston 

válasza:

Próbáld ki egyszer. Talán még rá is kapsz a dologra...
O)))
7/9 anonim 

válasza:

Az elején én sem akartam h beleélvezzen a számba, aztán belementem egyszer, na az a reakció amit produkált...soha nem felejtem elé. Nagyon tetszett neki, és ahogy őt láttam neki is! Azóta alkalmanként csinálom neki és számomra is nagyon izgató lett a dolog! ki kell próbálni, valóban nem veszítesz semmit!!!
8/9 anonim 

válasza:

Ha gondolod próbáld ki,de erőltetni semmi képpen nem szabad!:)
9/9 anonim 

válasza:

Próba, cseresznye. Egy kipróbálásba még nem halt bele senki.
Ami pedig a dorgálót illeti: nem KÉNYSZERÍTI! Tessék olvasni. A kérdező is irta, h meg szeretné próbálni, és egy lökést kell csak hogy kapjon. Nem kell undoknak lenni, és lebeszélni sem kell!Na! Vissza a kérdésre: előtte itassál vele ananászlevet, attól jobb lesz az ize. Gondolj közben arra, hogy ez neki mien jó. Remélem segítettem, szia.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!