Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha valaki erotikus masszőrként keresi a pénzt? Nem erkölcstelen?

már előre készülök a lepontozásra :D
én sokáig (kb. 2 évig) jártam prostikhoz, egyikükkel-másikukkal azóta is tartom a kapcsolatot; nagy vonalakban azt lehet elmondani ezekről a lányokról, hogy kedves, értelmesek, jó fejek, csak vagy olyan anyagi körülmények között éltek, hogy muszáj volt igy pénzt keresniük, vagy egyszerűen csak szeretik a szexet (bár ez utóbbi a kisebb réteg).
pár hónapja egészségügyi okokból azonban elkezdtem egészségügyi masszázsra járni egy egyébként vonzó nőhöz, de én hozzá csak mint masszőrhöz megyek, ám ő vállal erotikus masszázst is. persze vele is jóban vagyok, sokat dumálunk "foglalkozás" közben, és gyakran panaszkodik, hogy kvázi prostinak nézi a legtöbb férfivendég. azzal nem lenne semmi baja, ha csak simán ki kéne vernie a vendégnek, de a legtöbb vendég igényli, hogy a masszőr is meztelen legyen, és fogdoshassa. ez utóbbiaktól néha nem kicsit kivan.
de hogy a kérdésre válaszoljak: én nem tartom erkölcstelennek sem az erotikus masszőröket, sem a prostikat (érdekes is lenne, pont nekem lenézni rájuk), de ez nem jelenti azt, hogy mindig élvezettel csinálják, amit csinálnak.
viszont azokat a nőket, akik pénzért/anyagiakért házasodnak, szerintem jogosan tartom és hivom q-áknak.

utolsó vagyok. nem is te pontoznál le, hanem a többiek. aki valamennyire is eltér az átlagtól (vagy csak beismeri), pl szerelmi háromszögbe keveredik, valami fétise van, neadjisten meleg, nos velük nem szokott kesztyűs kézzel bánni a szent pontozóbizottság. ilyenkor nem azt nézik az emberek, hogy mennyire pontos vagy jó választ adott az illető, hanem hogy erkölcsileg kifogásolható-e. ha igen, már megy is piros kéz.
és itt eljutottunk megint a főkérdéshez. szerintem nem ciki erotikus masszőrként dolgozni, pláne, ha a gyomrod kibirja, hogy idegenek tapiznak. viszont a nagy többség útszéli hölgynek fog téged gondolni (személy szerint én ezt sem tartom elitélendőnek, mármint az útmenti foglalkozást, de ezzel is elég egyedül állok) - egyébként már a sima gyógymasszőröket is, akik aztán semmilyen erotikát nem folytatnak - szóval ha neked belefér, hogy társadalmileg nem teljesen elfogadott szakmát választasz, akkor hajrá.

Én is ezt dolgozom. Lehetne jobb munkám is, de suli mellett lehetetlen..
Én csak attól félek, nehogy valaki felismerjen a portálon, ahol hirdetem magam... de nem fogom sokáig csinálni az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!