Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha valaki erotikus masszőr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha valaki erotikus masszőrként keresi a pénzt? Nem erkölcstelen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy erkölcstelen! Szerintem sokan nem vallják be, h nekik is tetszene a dolog :)
2009. máj. 26. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb mintha prosti lenne..
2009. máj. 26. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
amíg van rá kereslet nem gáz, hogy erkölcstelen-e, azt mindenki döntse el magának, de szerintem nem az
2009. máj. 26. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

már előre készülök a lepontozásra :D

én sokáig (kb. 2 évig) jártam prostikhoz, egyikükkel-másikukkal azóta is tartom a kapcsolatot; nagy vonalakban azt lehet elmondani ezekről a lányokról, hogy kedves, értelmesek, jó fejek, csak vagy olyan anyagi körülmények között éltek, hogy muszáj volt igy pénzt keresniük, vagy egyszerűen csak szeretik a szexet (bár ez utóbbi a kisebb réteg).

pár hónapja egészségügyi okokból azonban elkezdtem egészségügyi masszázsra járni egy egyébként vonzó nőhöz, de én hozzá csak mint masszőrhöz megyek, ám ő vállal erotikus masszázst is. persze vele is jóban vagyok, sokat dumálunk "foglalkozás" közben, és gyakran panaszkodik, hogy kvázi prostinak nézi a legtöbb férfivendég. azzal nem lenne semmi baja, ha csak simán ki kéne vernie a vendégnek, de a legtöbb vendég igényli, hogy a masszőr is meztelen legyen, és fogdoshassa. ez utóbbiaktól néha nem kicsit kivan.

de hogy a kérdésre válaszoljak: én nem tartom erkölcstelennek sem az erotikus masszőröket, sem a prostikat (érdekes is lenne, pont nekem lenézni rájuk), de ez nem jelenti azt, hogy mindig élvezettel csinálják, amit csinálnak.

viszont azokat a nőket, akik pénzért/anyagiakért házasodnak, szerintem jogosan tartom és hivom q-áknak.

2009. máj. 26. 23:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Dehogy pontozlak le, rendesen kifejtetted és bírom az őszinte embereket, még ha néha bunkónak mondják is őket.Az az igazság h most adódott egy ilyen munkalehetőség, egyik felem menne, a másik meg idegenkedik tőle.Gőzöm sincs h mit csináljak, nagyon kéne a pénz de nem mind1 azért h mien áron.Az meg sztem is gusztustalan h vmi pasit azért szedjek fel h eltartson, meg amugy is szeretek a saját lábamon állni, azt én érzem h meddig bírja.
2009. máj. 27. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

utolsó vagyok. nem is te pontoznál le, hanem a többiek. aki valamennyire is eltér az átlagtól (vagy csak beismeri), pl szerelmi háromszögbe keveredik, valami fétise van, neadjisten meleg, nos velük nem szokott kesztyűs kézzel bánni a szent pontozóbizottság. ilyenkor nem azt nézik az emberek, hogy mennyire pontos vagy jó választ adott az illető, hanem hogy erkölcsileg kifogásolható-e. ha igen, már megy is piros kéz.

és itt eljutottunk megint a főkérdéshez. szerintem nem ciki erotikus masszőrként dolgozni, pláne, ha a gyomrod kibirja, hogy idegenek tapiznak. viszont a nagy többség útszéli hölgynek fog téged gondolni (személy szerint én ezt sem tartom elitélendőnek, mármint az útmenti foglalkozást, de ezzel is elég egyedül állok) - egyébként már a sima gyógymasszőröket is, akik aztán semmilyen erotikát nem folytatnak - szóval ha neked belefér, hogy társadalmileg nem teljesen elfogadott szakmát választasz, akkor hajrá.

2009. máj. 28. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Én is ezt dolgozom. Lehetne jobb munkám is, de suli mellett lehetetlen..

Én csak attól félek, nehogy valaki felismerjen a portálon, ahol hirdetem magam... de nem fogom sokáig csinálni az tuti.

2010. febr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!