Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem élveztem amikor a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élveztem amikor a barátom először megpróbált megujjazni. Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves lány vagyok, aki komoly kapcsolatban van a barátjával. Már 1 éve járunk,és elterveztük, hogy pettingelünk.

Amiko belém dugta az ujját, nem éreztem semmit! Nem is csinálta sokáig,nagyon max fél percig, és nem is ujjazott tovább.Azóta nem is próbáltuk...Mit csináljak?

2009. máj. 26. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Normális hogy, nem élvezed én se élvezem...

Habár nem vagyok már szűz. De egyáltalán nem vagyok az ujjazásért sőt teljesen eltudd menni tőle a kedvem. Próbáljatok mást nyalizást :P:D

2009. máj. 26. 19:22
 2/5 anonim válasza:
probalyatok ujra s most ne csak beled dugja az ujjat hanem forgassa is benned ugy elvezetesebb lessz neked s fogod erezni utanna meg jojjon egyeb is ne csk pettting..
2009. máj. 26. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ritkán kedvelem, és akkor sem a ki-be dugogatást, mert ők meg vannak róla győződve, hogy az annyira élvezetes a kukival, hogy bármivel jó a ki-be. Én úgy szeretem, ha bent tartja, és ott fel-le mozgatja, de ezt sem tudja mindenki jól csinálni. Szóval nem baj, ha nem esett jól, ettől még lehet jó más
2009. máj. 26. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az újjazást! Azt szeretem ha a nyelvével kényeztet!
2009. máj. 26. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mondjuk szeretem:D Elég ügyes keze van a páromnak...:D Ha a párod ujjaz akkor mond neki hogy ne ki-be huzogassa az ujját hanem csináljon úgy az ujjával mintha valakit hivogatna,így ingerelni tudja a G-pontodat:)Próbáljátok ki....
2009. máj. 27. 06:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!