Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 15 évesek kb hány százaléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 15 évesek kb hány százaléka veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

hát igen, vannak olyan 20éves fiúk, akiknek 14-15éves KISlányok kellenek...na, nem nehéz kitalálni hogy nagy általánosságban miért is...idézem a 14-15éves lányt akinek 20éves pasija van:"Úúúú teee képzeeeld jujj a pasimmal tegnap smároltunk az ágyon és utána úgy megujjazott, hogy csak naaaa"...igen, nagyrészüknek a dicsekvésből áll...de mondom VAN kivétel...a normális, érett lányok nem is vágynak erre (mármint a dicsekvésre;)), hanem egy normális, érett fiúra...az aki nem áll készen lelkileg és agyilag a szexre, szerintem az ne is csinálja :P ne menőzésből szexeljenek már könyörgöm

20/L ;)

2009. máj. 26. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lányok esetében 30, fiúknál kevesebb.
2009. máj. 26. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Lányok 50% kb, fiúknál 50% mondja, 10% csinálja.

Egyébként a lányok keresik maguknak, az "érett" pasikat, mert az olyan jó, hogy egy 14 éves, 20 évessel jár. Azt viszont elfelejtik, hogy egy 20 évesnek már komoly szexuális igényei vannak. A 20 éves gyökerek meg azt felejtik el, hogy a lehet hogy egy 14 éves lánynak megvan mindene, de az esze az még biztos nincs.

A lányok alaptalanul nézik le a 15 éves srácokat, mert azok is tudnak komolyak lenni, ha kell.

2009. máj. 26. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz, hogy azt hiszitek, hogy minden 15 éves srác gyökér. Van nagyon sok, és igazatok van a legtöbbjük gyerekes, felelőtlen és még sorolhatnám. De kérem, ne általánosítsunk.. Én 16 vagyok (fiú.) és a barátnőm 15 éves. Nem feküdtünk még le, de mind ketten fel vagyunk rá készülve testileg, lelkileg. Tudjuk, hogy mivel jár, és mik a kockázatok. Szerelemből vagyunk együtt, és nem azért, hogy elmondhassuk a barátainknak: NEM VAGYOK MÁR SZŰZ!

- Alex

2009. máj. 26. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Legelőször is kikérem magamnak, hogy milyen az a pasi, aki 15 éves lányokkal kezd! Másodszor: kikérem a nejem nevében, hogy egy lány aki 15 évesen veszti el, az vagy cigó, vagy nemnormális!! Mi is igy kezdtük, és 2 év eggyüttjárás után, már 23 éves házasok vagyunk. tehát az a bizonyos első, negyedszázada volt. Manapság pedig mit várunk? Nem a sötét középkorban élünk. És igenis egy 15 éves lány, már felnőtt fejjel gondolkodik. Ezt tudom , hisz 3 lányunk van:21,18 és 14 évesek. Lehet lehurrogni!
2009. máj. 27. 16:32
 16/22 anonim válasza:
100%
sok előttem szólónak igaza van több dologbab is, 1.télleg sokkal több lány veszíti el a szüzességét ebben a korban, 2. nem feltétlen igaz ez a 15 éves fiuk "értetlenek" szöveg.. én is 15 éves srác vagyok.. nem azért mondom mert én is az vaggyok.. tényleg nekem is úgy tűnik néha hogy a velem idős srácok nagyon hülyék.. de igazából amikor kell nagyon is komolyak.. és ugyan úgy ismerek 20 éveseket és azok még hülyébbek.. tényleg csak nagyzolás.. vagy tényleg tetszenek igazán a lányoknak a 20 éves pasik... de szerintem szánalom, és elásnám magam ha 20 évesen ezt csinálnám.. ez azt mutatja hogy igazi nőknél nincs is esélyük.. Lányok ismerjétek meg a veletek koru srácokat igazán és rájöttök hogy nagyon sok normális érzelmes srác van!
2009. máj. 27. 22:56
 17/22 anonim válasza:
100%
u.i.: nem tudok gépelni már álmos vagyok sorry
2009. máj. 27. 22:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek:D
2009. máj. 28. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
16/L vagyok a barátom 19 éves. Még szűz vagyok de teljesen készenállok már rá ugyh a közeljövőben megfogtörténni a dolog.Nem feltétlen kórhoz kell kötni az érettséget.
2009. jún. 2. 19:25
 20/22 anonim ***** válasza:
* korhoz
2009. jún. 2. 19:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!