Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha barátodról/bar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha barátodról/barátnődről megtudnád, hogy biszex?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Az semmi...az én barátomról kiderült, hogy valójában lánynak érzi magát
2009. máj. 26. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Hát az biztos, hogy az életben soha többé nem látnám már annyira férfiasnak :S Egyszer viccelődtek azzal, hogy milyen lenne pasival csókolózni, elhitette velem, hogy kipróbálná és hát baromira kiakadtam rajta, rettenetesen kiábrándító és gusztustalan volt a gondolat, hogy kipróbálná.
2009. máj. 26. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Mondanám neki hogy hozza a bnőjét harmadiknak :D
2009. máj. 26. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Az egyik barátom smárolt előttem (a szemem előtt) pasikkal, persze beleegyeztem. Nekem ezzel nincs bajom
2009. máj. 26. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Örülnék, mert én is az vagyok titokban...

37F

2009. máj. 26. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Semmit.. nem akadnék ki az biztos. Sőt,lehet,hogy még izgisnek is találnám. Amugy azért nem érdekelne igazából,mert ha velem van,akkor engem szeret,attól,hogy esetleg a fiukat is megnézi sunyiban.
2009. máj. 26. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
sírnék... meg röhögnék:D de valszeg egyszerre... valszeg vele maradnék, de megmondanám h a megcsalás az pasival is megcsalás!!
2009. máj. 27. 22:31
 8/9 anonim válasza:
Megtörtént. Rögtön az elején. Kb fél percig pislogtam csendben, aztán rájöttem, hogy igazából nem számít. Ha viszont sokáig - esetleg évekig - titkolná, az nagyon rosszul esne, mert nem őszinte.
2010. máj. 29. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:
hát engem szeret, akkor nem csalna meg a vele egyneművel sem
2010. nov. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!