Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem hogy változtasson a férjem szexuális szokásán?

Figyelt kérdés
Hét éve vagyunk házasok a férjemmel,mindig ugyanabban a pózban szeretné,ami nekem már nagyon unalmas.próbáltam már nagyon sokszor más pozban,de a befejezés biztos hogy a megszokot pózban végződik.A másik problémám,hogy én mindig izgatom orálisan előtte,de ő nem vagy csak nagyon ritkán.ez nekem igy nem jó mivel próbálkozak?Pedig már beszéltem is vele erről.
2009. máj. 26. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

És mit mondott?

Esetleg megbeszélhetitek, hogy felváltva csináljátok, egyszer olyan pózt, amit te szeretsz, egyszer meg olyat, amilyet ő. Így biztos nem lenne vita.

Orális szexes problémára meg azt tudom mondani, hogy ha nagyon igényli, mondd meg neki, hogy csak akkor vagy rá hajlandó, ha előtte ő is csinálja neked.

2009. máj. 26. 17:40
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Jogos ;)
2009. máj. 26. 17:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát mikor szólok utána egy-két alkalommal változtat,de utána minden a régiben marad.Sokszor észrevettem ha nem kezdeményezek,vagy szolók,eszéba sem jut szeretkezni.Szerintem ha rajta mulna talán havi egy két alkalom lenne.Pedig most is kevés,hetente egyszer.
2009. máj. 26. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos pasiból van, nem elég neki egyszer mondani... :) Ha elfelejti, amit megbeszéltetek, hozd fel te a témát, "drágám, nem arról volt szó, hogy...?"

Egyébként milyen a kapcsolatotok, mármint a szexen kívül? Szeretitek egymást? Mutatja, hogy fontos vagy neki?

2009. máj. 26. 18:12
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Az böven elég a heti egy !! Én egy éve vagyok a b.nömmel és nekem sem több !!! FÁradt , sokat dolgozom , sok teher van rajtam !! Gondolom a barátodon is ?? Nem kell mindig szexelni azthiszitek az ágyban majd felfrissülünk , ellazulunk... ???!!! Hát nem , mert ott is csak "dolgozunk " !!!
2009. máj. 26. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Remélem nem sértödtél meg ??!!
2009. máj. 26. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

És a 7 év alatt nem zavart, hogy keveset nyal? Már rég rá kellett volna szoktatni. Ha aktus közben változtattok pózt, akkor sztem mindegy, hogy melyikben fejezi be, lehet hogy azzal tud csal elmenni, vagy az a legjobb neki. Nekem is van egy pózom, amihez ragaszkodom, és mindig abban megyek el. A barátomat kérdeztem, hogy ez őt untatja-e, de ő azt mondja, ha nekem ez így jó, akkor így fogjuk csinálni, mert nem akarja, hogy kielégítetlen legyen a barátnője. Aztán előtte lehet többet is próbálgatni

25/L

2009. máj. 26. 18:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást mondja is,meg érzem is hogy ilyen téren nincs gond.Mondjuk fáradt nem lehet,mert 2.hónapja munkanélküli,én nem azt mondom hogy minden egyes alkalommal,de legalább egyhéten kétszer normálissan szeretkezhetnénk.ezért is kérdeztem hogy hogy tudnám rávenni valami ugymond ujdonságra,hogy ne legyen ilyen monoton.Mert én már az elején felizgatom,de ő szinte semmi,sokszor nem mondom neki,de elmegy a kedvem az egésztől.
2009. máj. 26. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy rosszul berögzült szokás...mindenkinek van kedvenc szexpóza,de hogy mindig ugyan úgy csinálni..az már tényleg kicsit lehangoló lehet!:S
2009. máj. 27. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát elég gáz, ha meg se próbál téged felizgatni. Ez mindig így volt? Meg kéne birizgálnod kicsit a férfiúi büszkeségét.

Az én páromnak is van egy póza, csak abban tud elmenni. Ennek ellenére próbálkozunk másféle pózokkal is, mert az meg nekem jó. Engem egyáltalán nem zavar, hogy a végén visszatérünk abba az egybe, mert szeretem őt és azt akarom, hogy jó legyen neki.

2009. máj. 27. 11:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!