Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl sokszor szeretkezünk! Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokszor szeretkezünk! Nem lesz ez gond a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van hogy egy este kétszer is csináljuk, van hogy reggel és este is..nem lesz egy idő után "lapos" a szexuális életünk? Félek, hogy hetek múlva már nem nyújt semmi élvezetet a párommal való együttlét!

18/l

2009. máj. 26. 16:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok, de nekem azt mondta a párom h inkább ez csak jó mert kívánjuk egymást...hát nem tudom
2009. máj. 26. 16:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

dehogy lesz lapos:D

akkor laposodna el, ha pl hónapokon keresztül szigorúan csak misszionárius pózban szeretkeznétek, sehogy máshogy .

a változatos szexet nem unod meg.

2009. máj. 26. 16:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

ezt kihagytam: amúgy én a barátommal 2 éve vagyok együtt, és amikor összejöttünk ugyanígy voltunk, ahogy te. a mai napig ugyanez van, és nem unjuk egymást, sőt :D

2009. máj. 26. 16:59
 4/18 A kérdező kommentje:
volt egy 2 éves kapcsolatom.. kb. fél évig így ment ahogy a mostani párommal (1 hónapja vagyunk együtt), azután folyamatosan lecsökkent a szexuális étvágyam, hogy havonta 1 szex is elég volt vele. És egyrészt ezért is lett vége a 2 éves kapcsolatomnak. És nem szeretném ugyanezt átélni a mostani párommal.
2009. máj. 26. 17:01
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

ezt nem tudom így megmondani, hogy bekövetkezik-e még egyszer vagy nem. de ha ezen görcsölsz, és ettől félsz, nagyobb az esélye hogy be fog következni, mert ezt vonzod magadhoz, és nem tudod elengedni magad.

ha élvezitek csináljátok! ha úgy érzed, hogy unod, akkor találjatok ki új pózókat, extrémebb helyszíneket, esetleg szerepjátékokat, segédeszközöket.

annyi lehetőség van :)

én nem untam meg, mondom 2 éve vagyunk együtt, és ugyanolyan jó, és honnan tudod, lehet te is így leszel :)

2009. máj. 26. 17:06
 6/18 anonim ***** válasza:
Annak nem a szex volt az oka hanem kihűlt a kapcsolat, ennyi.
2009. máj. 26. 17:20
 7/18 anonim ***** válasza:
szia...nem jó ha ennyire besűrítitek, én is két éve vagyok a párommal, az elején még úgy csináltuk mint ti, ő még most is igényelné, de én egyszerűen meguntam, hogy mindennapos és nincs benne semmi pláne, olyna mint az evés,alvás....szóval mindennapi rutin...mostmár csak akkor élvezem, ha ritkábban csináljuk és mindig másképp(20/L)
2009. máj. 26. 17:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor baj. Mert azt mondtad ue. volt az előző pasiddal. Hááát kislány!
2009. máj. 26. 17:21
 9/18 A kérdező kommentje:
:P
2009. máj. 26. 17:37
 10/18 anonim válasza:
100%
Szerintem ha nem csak szex, hanem szeretkezés, akkor biztosan nem lehet megunni. Ha érzed h mindig kíván és bármit megtesz érted, ne mondd, hogy te nem indulsz be akárhány alkalommal látod, hogy rád van gerjedve! De ehhez rendben kell lenni a kapcsolatotoknak, ha nincs akkor előfordulhat, hogy nem kívánod mindig.
2009. máj. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!